آئین نامه اجرایی ماده 130 مواد غذایی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در جهت ارتقای کیفی بازرسی ها اصلاح شد.

محسن فرهادی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: آئین نامه اجرایی ماده 130 مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی در جهت ارتقای کیفی بازرسی ها و ارتقای سطح سلامت اصلاح شد و توسط وزارت بهداشت به کلیه دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه این آئین نامه اصلاح شده از دقت، صحت بالاتری برخوردار است گفت: طبق این آئین نامه جدید ابزار قدرتمندی در اختیار بازرسان محیط قرار خواهد گرفت و محدود و اختیارات و کنترل های بازرسین را افزایش می دهد.

فرهادی با تاکید بر این که این آئین نامه همکاری های مابين وزارت بهداشت و اصناف وزارت صنعت و معدن و معاونت سازمان دامپزشکی و دیگر ارگان ها را افزایش داده است عنوان کرد: موازی کاری ها نیز کاهش می یابد و با هم بیشتر هماهنگ می شوند./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار