اكبريان، متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آلودگي صنعتي علت اصلي شيوع ام اس در ايران ثابت شده نيست، كمبود ويتامين D، سيگار، آلودگي هوا عوامل موثر تشديد بيماري ام اس مي باشد.
وي افزود: علت بيماري ام اس ناشناخته است و درماني هم براي بيماري ام اس وجود ندارد و همچنين ام اس يك بيماري التهابي است كه روي سيستم عصبي تاثير مي گذارد و در واقع اين بيماري رشته هاي عصبي را گرفتار مي كند و در واقع اختلال عملكرد به وجود مي آورد و مي توان حركتي را از افراد سلب مي كند.
وي اذعان داشت:كور شدن، ناشنوايي و از دست دادن سيستم هاي عصبي از تاثيرات بيماري ام اس مي باشد.
وي خاطر نشان كرد: اين بيماري در سنين نوجواني و جواني در بين افراد 20 تا 40 سال بسيار شايع مي باشد.
وي در پاسخ به اينكه غذاي بيماران ام اس بايد چگونه باشد بيان كرد: غذاي اين بيماران بايد كم چرب و همچنين عدم مصرف فست فوت ها باشد و ويتامين B,E در آنها بسيار باشد.
وي به خانواده اين بيماران توصيه كرد: گرما از علائم تشديد كننده اين بيماري مي باشد پس خانواده هاي اين بيماران بدانند خستگي و گرما عامل تشديد كننده بيماري ام اس مي باشد./ح