گزارش هاي منتشر شده حاکي است با وخامت شرايط اجتماعي ميزان خودکشي افراد در ايتاليا افزايش يافته است.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه اينترنتي ورلد سوسياليست، بر اساس اين گزارش، موج جديد خودکشي ها و اقدام به خودکشي از تأثير بسيار منفي بحران اقتصادي بر زندگي مردم در ايتاليا حکايت دارد.
گزارش سازمان هاي اجتماعي ايتاليايي حاکي است طي چهار سال گذشته  خودکشي هاي مرتبط با  عوامل اقتصادي  تا سي درصد افزايش يافته است.
اين رويداد غم انگيز و عواملي که در وراي آن قرار دارد در ماههاي گذشته تيتر اول روزنامه هاي ايتاليايي بوده است.
گزارشي که در 18 ماه مه منتشر شد از بيش از سي مورد خودکشي از آغاز امسال خبر داده است.
اين موارد شامل افراد مختلفي مي شود که همه آنها در تأمين مايحتاج زندگي خود بر اساس شرايط اجتماعي کنوني ناتوان بوده اند.
آنهايي که اقدام به خودکشي کرده اند شامل کارگران بيکار بوده اند که برخي از آنها اخير شغل خود را از دست داده اند و يا افراد بدهکار بودند. 
برخي از اين خودکشي ها در ملاء عام رخ داده اند اما اکثر اين افراد به صورت پنهاني اقدام به خودکشي کردند تا جايي که اجساد آنها چند روز بعد کشف شد.
در ماه مارس امسال،  يک مرد 62 ساله  و همسر 68 ساله اش خود را در منطقه  سيويتانووا مارشه در مرکز ايتاليا حلق آويز کردند .
اين مرد در يک کارخانه توليد کفش کار مي کرد و بازنشسته شده بود . آنها از پرداخت اجاره بهاي منزل خود عاجز بودند.برادر 70 ساله اين زن نيز با انداختن خود به دريا خودکشي کرد.
اوايل اين ماه ، يک زن 27 ساله اهل آلباني دختر خود را تحويل پليس داد و اعلام کرد از آنجايي که نمي تواند مايحتاج زندگي خود را تأمين کند مي خواهد خودکشي کند. اين زن بيکار بود .
در اواسط ماه آوريل امسال، پنج مرد در مناطق مختلف ايتاليا خودکشي کردند.
در تورين، يک مرد 38 ساله پس از آن که فهميد شغلش را از دست داده است، خودکشي کرد. يک کارگر 52 ساله که چند سال در پي يافتن شغلي براي خود بود خود را در آپارتمانش در نزديکي ترويسو کشت.
يک کارگر 33 ساله - که پدر دو فرزند بود - در همين منطقه خود را حلق آويز کرد. در همين روز، دو مرد مغازه دار نيز در جنوب ايتاليا خودکشي کردند . يکي از اين دو پس از آن که مجبور شد بيشتر کارگرانش را اخراج کند و دريافت در پرداخت دستمزد  دو کارگر باقي مانده ناتوان است خودکشي کرد. در ماه مه شمار افرادي که به دلايل اقتصادي خودکشي کردند، افزايش يافت.
در نزديکي رم، صاحب رستوراني کوچک خود را در خودرو اش  آتش زد. يک مرد ديگر نيز پس از مدت ها بيکار بودن خود را از پلي به پايين پرتاب کرد. در سيسيل، يک کارگر 27 ساله پس از مدتي افسردگي ناشي از بيکاري خودرا حلق آويز کرد.در موارد ديگري نيز افراد زيادي اقدام به خودکشي کردند اما زنده ماندند.
ايتاليا - که از بحران اجتماعي رنج مي برد - از سال 2008  دچار بحران اقتصادي شده است  و از جمله کشورهاي جنوب اروپاست که اقتصادشان در آستانه سقوط قرار دارد.
بر اساس گزارش اخير  اداره آمار ايتاليا،  15 ميليون ايتاليايي دچار مشکلات اقتصادي هستند و تقريبا نه ميليون نفر از اين 15 ميليون به مشکلات اقتصادي جدي دست و پنجه نرم مي کنند. نرخ رسمي فقر در ايتاليا هم اکنون 25 درصد است.
در جنوب ايتاليا- که در مقايسه با ديگر مناطق اين کشور کمتر توسعه يافته است-  نرخ فقر به 40 درصد نيز مي رسد.
بر اساس آمارها، از هر ده خانواده، شش خانواده در ايتاليا خود را در شرايطي مي بينند که بايد مصرف غذايي خود را کاهش دهند .
اين در حالي است که قدرت خريد خانواده هاي ايتاليايي در سال 2012، پنج درصد کاهش يافت.
ايتاليا در ميان کشورهاي اروپايي بيشترين نرخ افراد جواني را داراست که نه درس مي خوانند و نه کار مي کنند.
بين سال هاي 2011 و 2012، نرخ بيکاري افراد جوان در ايتاليا  از 20.5 درصد به 25 و دو دهم درصد افزايش يافت .
تنها 57 درصد از  فارغ التحصيلان کالج ها سه سال پس از اتمام تحصيلات قادر به يافتن شغلي براي خود هستند.
بر اساس گزارشي که در سال 2012 منتشر شد، 55 درصد افراد بالاي 65 سال در ايتاليا پنج سال از زندگي خود را با درآمدي کمتر از هزار يورو در ماه گذرانده اند در حالي که 25 درصد نيز کمتر از 500 يورو در ماه درآمد داشته اند.
  اين مشکلات اقتصادي سبب شده است کمتر از 25 درصد ايتاليايي ها درباره اينده خود خوش بين باشند.







اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار