مجری طرح سد بختیاری گفت: در دوره زمانی پیک عملیات اجرایی این پروژه، برای بیش از 10 هزار نفر بطور مستقیم در بخش‎های مختلف و بیش از 30 هزار نفر به شکل غیرمستقیم فرصت شغلی فراهم خواهد شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران لرستان رنجبران افزود: از سال 1384 تاکنون در عملیات اجرای زیرساخت‎های طرح، 900 نفر به طور مستقیم و 3000 نفر به طور غیرمستقیم در بخش‎های فنی، تأسیساتی و خدماتی مشغول به کار شدند که اغلب این افراد بومی منطقه هستند.

مجری طرح بختیاری در ادامه گفت: سد بختیاری با ارتفاع 325 متر از نوع بتنی دوقوسیو با حجم بتن‎ریزی 4 میلیون و 800 هزار متر مکعب در 80 کیلومتری جنوب شرقی خرم‎آباد در حال احداث است.

رنجبران افزود: از اهداف مهم این طرح می‎توان به افزایش تولید برق کشور، افزایش حجم آب قابل تنظیم در حوزه رودخانه دز، جلوگیری از ورود رسوبات به سد دز و در نتیجه افزایش عمر مفید سد و نیروگاه دز، تنظیم آب برای نیروگاه‎های جریانی دز 1، 2 و 3 در پایین دست خود، کنترل سیلاب‎های مخرب فصلی، اشتغال‎زایی و افزایش قابلیت‎های گردشگری منطقه اشاره کرد.

مجری طرح سد بختیاری یادآور شد: تاکنون بالغ بر 200 میلیارد تومان در این پروژه هزینهش ده و پیشرفت فیزیکی کل طرح نیز حدود 15 درصد است.

سد بختیاری به عنوان بلندترین سد بتنی دوقوسی جهان در 80 کیلومتری جنوب شرقی خرم‎آباد و در میان ارتفاعات سر به فلک کشیده زاگرس در مجاورت ایستگاه تنگ پیچ راه‎آهن سراسری(هشتمین ایستگاه حد فاصل دورود - اندیمشک) ساخته می‎شود./س

برچسب ها: سد ، بختیار ، شغل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.