مریم
دهداب دانشجوی دکترای شیمی فیزیک دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفتگو با
خبرنگار علمي بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: پیاز دارای ویتامین
C، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، اسید فولیک و مقدار کمی مس
،روی و آهن است.
وی با بیان اینکه پیاز به دلیل داشتن گوگرد باعث
افزایش رشد موهای سر می شود، به دلیل دارا بودن آهک ، باعث استحکام
دندانها و استخوان بندی بدن می شود. بنابر این خوردن آن را در کودکان مبتلا
به نرمی استخوان و سالمندان توصیه می شود.
دهداب خاطرنشان کرد: اگر از
خارج از منزل غذا مصرف می کنید، همراه آن پیاز را استفاده کنید زیرا ماده
ای در پیاز وجود دارد که از مسمومیت غذایی حاصل از خوردن گوشت مانده می
تواند جلوگیری کند./ع2