-
به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
قند خون خود را به دفعات بیشتری كنترل كنید چون فعالیت در هوای گرم تاثیر چشمگیری روی نیازهای انسولینی بدن دارد. بنابراین اطلاع بیشتر و دقیقتر از وضعیت قند خون در طول روز برای این بیماران ضروری است.- حتما از خود در برابر آفتاب سوختگی محافظت كنید. آفتاب سوختگی در هر شرایطی مضر است اما برای بیماران دیابتی خطرناكتر است چون این فرآیند پوستی میتواند باعث افزایش قند خون شود.
- آب زیاد بنوشید و میزان مایعات بدن خود را در سطح مطلوبی نگه دارید. از دست دادن آب زیاد، استرس بیشتری به بدن وارد میكند و تاثیر نامطلوب روی میزان قند خون دارد.
- بدن خود را خنك نگه دارید. حتیالمقدور برای انجام كارهای خود در فضاهای خنكتر قرار بگیرید و در محیطهایی كه وسیله تهویه هوا دارند، ورزش كنید.
- در گرمای زیاد از مصرف كافئین خودداری كنید چون این ماده خطر كم شدن آب بدن را تشدید میكند.
- داروها و مكملهای خود را حتما در جای خنك نگهداری كنید و هرگز آنها را در تماس مستقیم با نور خورشید قرار ندهید. گرما و آفتاب كارآیی این داروها و مكملها را دستخوش تغییر میكند و پیامدهای خطرناكی میتواند داشته باشد.
- از علائم گرمازدگی شامل تعریق شدید، گرفتگیهای عضلانی، خستگی مفرط، ضعف، سرگیجه، سردرد، تهوع و استفراغ و بیحالی به دقت مطلع شوید و در صورت مشاهده هر یك از علائم سریعا به پزشك مراجعه كنید/س