كاني زنگ افزود: بر اين اساس استرس هاي شغلي سلامت فيزيكي ، روحي فرد را با خطر جدي مواجه كرده و مشكلاتي را بين كار و خانواده ايجاد مي كند.
وي ادامه داد: موارد استرس زا در محيط هاي كاري مي تواند با به كار گيري راهكار هايي به حداقل كاهش يابد كه در اين ميان خود فرد نقش كليدي دارد.
اين استاد و محقق دانشگاه دي كين دانشگاه استراليا با اشاره به اينكه بسياري از كارمندان در محيط هاي كاري مسائل كوچك را بسيار بزرگنمايي مي كنند و بر استرس روحي و رواني خود مي افزايند،یادآور شد: برخي از كارمندان نيز عوامل و مسائل بزرگ را بسيار كوچك مي پندارند كه در واقع مديريت استرس اطلاق مي شود.
كاني زنگ تصریح کرد: تغيير نوع سبك زندگي، انعطاف پذيري كافي،اعمال سياست هاي تشويقي از سوي مدير سازمان و حمايت هاي لازم مي تواند به کاهش استرس كاري منجر شود.
وی با اشاره به اینکه نگرش مثبت به زندگي و ايجاد تعادل لازم بين كار و زندگي مي تواند در اين بخش نيز بسياز اثر گذار باشد خاطر نشان کرد: فرد با مديريت صحيح افكار نقش مهمي در دستيابي به برقرار ايجاد تعادل بين زندگي و فعاليت شغلي خود دارد و در اين ميان سازمان ها با ارائه برنامه هاي توانمند سازي در اين مسير نقش اثر گذاري دارند./س