افرادي كه توانمندي عضلاتشان بسيار پايين است بايد از منابع پروتئيني مانند گوشت، لبنيات و حبوبات استفاده نمايند.

مريم سجادپور، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: يكي از شايعترين دردهايي كه مسن ها و حتي جوانان امروزي به آن دچارند كمردرد است.

وي افزود: بعضي از افراد با حركات اشتباهي كه در روز انجام مي دهند فشارهايي بر روي عضلات بدنشان مي آورند كه باعث كمردرد شده و نيز سوء تغذيه كه نرسيدن مواد مغذي خاص به بدن مي تواند آغاز گر كمردرد باشد.

وي در ادامه گفت: افرادي كه توانمندي عضلاتشان بسيار پايين است بايد از منابع پروتئيني مانند گوشت، لبنيات و از جمله حبوبات منبع غني از پروتئين هستند و بسيار درتقويت و قدرتمندي عضلات نقش ايفا مي كند استفاده نمايند.

وي خاطرنشان كرد: مصرف قندهاي ساده در مقادير بالا بسيار مضر است هرچه مقدار قندهاي ساده در رژيم غذايي بيشتر باشد، احتمال به كمردرد بيشتر است بدليل اينكه زماني قندهاي ساده وارد بدن مي شود ذخاير عضلاني گليكوژن را تأمين و اضافي آن ها تبديل به چربي در بدن مي شود.

وي در خاتمه گفت: به جاي اينكه عضلات منبع غني از پروتئين شود، پر از چربي مي شود و اين چربي ها قدرت عضلاني را تحت تأثير قرار مي دهد و باعث مي شود، عضله در شرايط مختلف رفلكس هاي خوبي از خود نشان دهند.
برچسب ها: کمردرد ، گوشت ، لبنیات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار