زهرا اباصلتي، مسئول تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مشهد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از مواد غذايي كم كالري و استفاده بيش از حد سبزيجات در كاهش وزن افراد بسيار مؤثر مي باشد و در واقع بايد از مواد خوراكي مصرف شود تا انرژي به بدن برسد تا افراد با ورزش و تحرك بتوانند چربي هاي موجود در ناحيه مورد نظر بدن خود را از بين ببرند.
وي افزود: از نظر علمي استفاده از قرص هاي ماهواره اي و تبليغاتي براي افراد مضر مي باشد و افراد بايد بدانند كه يكدفعه وزن خود را كاهش ندهند و از رژيم هاي خاص (مانند رژيم هاي خام خواري و گياه خواري) پيروي نكنند.
وي بيان كرد: بهترين روش غذا پختن، آب پز كردن و يا بخار كردن غذا بهترين راه براي غذا پختن است و از نظر علمي ثابت شده است، لذا غذاهاي خوراكي را آب پز ميل كنيد خيلي بهتر از غذاي سرخ كرده است و براي بدن نيز مفيد است./ح