ربابه شیخ الاسلام متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: میان وعده ها بخش مهمی از یک رژیم غذایی روزانه سالم است.
وی
افزود: میان وعده ها به ثابت نگه داشتن قند خون و انرژی در طول روز کمک می
کند و از گرسنه شدن زیاد و پرخوری در وعده های اصلی جلوگیری می کند.
وی عنوان کرد: میان وعده ها باید خوب انتخاب شوند تا در کنار سرو وعده اصلی تمام مواد مغذی مورد نیاز هر فرد را فراهم می کند.
وی
تصریح کرد: میان وعده ها حداکثر باید تا 200 کالری باشد و اولین پیشنهاد
برای میان وعده ها میوه ها(سبزی ها مانند هویج تازه) مناسب هستند.
وی
در خاتمه گفت: بیسکویت های با سبوس بیشتر، شکلات های کم شیرین انتخاب خوبی
برای میان وعده است همچنین نخود و کشمش و آجیل(شور نباشد و به اندازه 1/4
لیوان) هم برای میان وعده خوب است./ع2