باشگاه خبرنگاران، "حبيبالله معلمي" شاعر ايراني متولد 15 بهمن 1305 و زاده رامهرمز است پدر وي آخوند نصير در زمان رضاخان معلم مكتب قرآن بود و به همين دليل نام خانوادگي معلمي براي انان انتخاب شد.
روزگار كودكي اش در مكتب خانه پدر مكتب خانه تعطيل شده توسط نيروهاي حكومت پهلوي گذشت وي تحصيلاتش را در مدرسه تا كلاس نهم ادامه داد.
در محضر پدر و با استاداني چون آيتالله سيدعلي بهبهاني از مجتهدان برجسته رامهرمز با سيره اهل بيت و همچنين الفباي عروض و قافيه آشنايي يافت.
از جواني به سرودن شعر و از همان ابتدا به مداحي اهل بيت پرداخت تشويق هاي شاعري توانا به نام "حاجي بابا اشتري لركي" يكي از دوستان پيرش زمينه را براي شكوفايي او فراهم ستخت معلمي در سال 1340 از رامهرمز به اهواز مهاجرت و در آنجا در زميني در كنار رودخانه كارون و در كيانپارس كنوني كشاورزي ميكرد.
با آغاز جنگ در كنار حضور در اهواز در فرصتهاي بسياري همراه فرزندانش در سنگرهاي دفاع حضور داشت و همزمان به سرودن اشعار نيز ميپرداخت پس از جنگ بارها مورد ستايش رهبر انقلاب اسلامي آيتالله خامنهاي قرار گرفت.
سرودههاي مشهور وي اي لشكر صاحب زمان آماده باش آماده باش، بانواي كاروان باربنديداي همرهان اين قافله عزم كرببلا دارد" اين لشگر حق عازم كرببلاست امشب" سوي ديار عاشقان رو به خدا ميرويم و بهر آزادي قدس ار كربلا بايد گذشت" است.
بيشتر اشعار معلمي در كتاب "خونين نامه عاقان حسين" در دو جلد و در زمان جنگ توسط انتشارات سپاه پاسداران چاپ شد كتاب شعر "وادي عشق" و "شفق خونين" از انتشارات دارالهدي ديگر آثار اوست غالب اشعار وي در قالب چهارپاره است گرچه "غزل" و مثنوي" نيز دارد./ي2