به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، محمدعلی مجاهدی در شب شعر مهدوی که به همت شهرداری قم در بوستان شهید بنیادی برگزار شد اظهار کرد: برخی پژوهشگران از روی عمد یا نادانسته سعی کردهاند قلمرو شعر آیینی را محدود کنند در حالی که میتوان هر مقولهای را که از آموزههای دینی الهام گرفته باشد یا برگرفته از روایات و فرهنگ اهل بیت(ع) هستند به عنوان ادبیات و شعر آیینی پذیرفت.
وی افزود: نگاهی به ادبیات فارسی و دیوان شعرای بزرگ در سدههای مختلف نشان میدهد حداقل 80 درصد ادبیات و اشعار فارسی در قلمرو شعر آیینی میگنجند.
دبیر شعر آیینی کشور با اشاره به وجود اشعار آیینی در دیوان شعرها و حکمایی چون ناصرخسرو، عطار، سنایی و مولوی عنوان داشت: همه این شاعران و بزرگان وامدار فرهنگ اصیل دینی و اسلامی هستند.
مجاهدی شعر ولایی را بخش مهم دیگری از شعر آیینی دانست و خاطرنشان کرد: شعرهای نبوی، علوی، عاشورایی، فاطمی و مهدوی از جمله اشعار ولایی هستند ضمن اینکه شعر مهدوی نیز خود شامل اشعار مربوط به غیبت، فرج، ظهور و دیدار میشود.
دبیر شعر آیینی کشور افزود: در شرایط کنونی بسیاری از افراد مدعی دیدار با امام عصر(عج) یا نیابت خاص از ایشان هستند اما باید دانست همانگونه که قرآن فرموده است کفها و آلودگیها سرانجام از بین رفته و گوهرهای ناب که در اعماق هستند ظاهر میشوند./س