مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه 90 درصد چاه‌های کشاورزی در استان کنتور هوشمند دارند، گفت: تعداد 11 هزار منبع آبی برای مصارف صنعتی، کشاورزی و شرب در استان وجود دارد.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران بیرجند؛ غلامرضایی در نشست تخصصی آب، کشاورزی و محیط زیست شورای اطلاع‌رسانی صنعت آب خراسان جنوبی، اظهار کرد: این استان از لحاظ منابع آبی دارای محدودیت‌های زیادی است.

وی ادامه داد: میزان بارندگی در این استان 1.6 درصد بارندگی جهان است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه در استان با کمبود آب روبرو هستیم، اذعان داشت: ما می‌توانیم با کمک اصحاب رسانه فرهنگ استفاده بهینه از آب را در بین مردم تبیین کنیم.

غلامرضایی یادآرو شد: میزان بارندگی سالانه خراسان جنوبی بدون طبس 130 میلیمتر بوده و با الحاق این شهرستان میزان بارندگی کمتر شده است.

وی با بیان اینکه تعداد 11 هزار منبع آبی برای مصارف صنعتی، کشاورزی و شرب در استان وجود دارد، افزود: این منابع آبی شامل چشمه، قنات و چاه می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی شهر بیرجند را از نخستین شهرهایی دانست که از آب لوله‌کشی بهر‌ه‌مند شده است و اضافه کرد: لوله‌کشی آب این شهر از سال 1304 آغاز شده است.

غلامرضایی با بیان اینکه عمر شبکه لوله‌گذاری آب شهر بیرجند بسیار زیاد است، متذکر شد: شبکه لوله‌گذاری آب شهر بیرجند نیاز به بازسازی و تعویض شبکه آب دارد.

وی با اشاره به اینکه لزوم نگهداری و تعویض شبکه آب در بیرجند وجود دارد، اضافه کرد: با کمک مسئولان بخش آب می‌توان سالانه دو تا سه درصد از میزان هدررفت آب جلوگیری کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه کشاورزی خراسان جنوبی به صورت سنتی در روستاها صورت می‌گیرد، گفت: باید راندمان آبی موجود را از وضعیت موجود به وضعیت مطلوب تغییر دهیم.

غلامرضایی از نصب یک‌هزار و 450 کنتور هوشمند آب و برق در سال 90 خبر داد و افزود: تعداد یک‌هزار و 600 چاه در استان بدون شهرستان طبس نیاز به کنتور هوشمند دارند.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر 90 درصد چاه‌ها کنتور هوشمند دارند که حق آبی کشاورزان را از مقدار سهمیه آب زیرزمینی اعلام می‌کند./س

برچسب ها: منابع ، آبی ، خراسان جنوبی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.