تابستان‌هاي پايتخت (شهر تهران) با آب و هوايي گرم و خشک را مي‌توان از طريق سنتي تحمل کرد.

باقر مينايي، متخصص طب سنتي در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: براي جلوگيري از گرمازدگي در فصل تابستان براي هر مزاجي با توجه به منطقه زندگي متفاوت است.

وي عنوان کرد: از روش‌ها و مواد غذايي که در کاهش دماي بدن فرد موثر است استفاده شود.

وي تصريح کرد: استفاده از شربت‌ها، مخلوطي شربت آبليمو و سکنجبين، شربت آبليمو و سکنجبين و زعفران، شربت بيد مشک و بهار نارنج، مخلوط شربت بيد مشک و سکنجبين و ليمو ترش از شربت‌هاي مفيد براي جلوگيري از گرمازدگي در آّب و هواي خشک کمک فراواني مي‌کند.

وي افزود: خوردن عرقياتي خصوصا عرقيات کاسني و عرق بهار نارنج براي ميانسالان و کهنسالان مناسب است./ع2
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.