مدير كل دفتر امور آسيب ديدگان سازمان بهزيستي كشور گفت: در راستاي تدوين سند كنترل كاهش آسيب هاي اجتماعي، شناسنامه اجتماعي هر استان، تدوين شد.

ولي اله نصر افزود: طبق اين سند، آسيب هاي اجتماعي و راه هاي پيشگيري آنها براي هر استان بومي مي شود.
وي با بيان ضرورت تصويب اين سند، ارتقاي سطح دانش و آگاهي مردم در رابطه با آسيب هاي اجتماعي، عوارض وپيامدهاي آنها و توانمند سازي افراد و سازمان ها براي رفع معضلات فردي و اجتماعي را از مهم ترين اهداف تصويب سند كنترل و كاهش آسيب هاي اجتماعي عنوان كرد . 
وی اظهار داشت: با توجه به اينكه نوع آسيب هاي اجتماعي با توجه به توسعه روزافزون شهرها تغيير كرده، پيشگيري و كنترل اين آسيب ها مستلزم برنامه ريزي جديد و گردآوري آمار و اطلاعات به روز است
مدير كل دفتر امور آسيب ديدگان سازمان بهزيستي گفت: اجراي برنامه هاي مهارت هاي زندگي با رويكرد مذهبي، مقابله با مشكلات اجتماعي و رواني در مدارس، دانشگاه ها، ادارات، مهدهاي كودك، فراهم كردن آموزش پيش از ازدواج، آموزش متاهلان و ارتقاي سطح آگاهي دست اندركاران حوزه سلامت از برنامه هاي سطح اول پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي در اين سند به شمار مي رود.
نصر افزود: موضوعاتي همچون گسترش ورزش همگاني در محلات با اولويت مناطق آسيب زا و محروم، گسترش مراكز مشاوره، آموزش در خصوص آسيب هاي شايع و در حال شيوع و اجراي برنامه هاي مرتبط با خشونت هاي خانگي از ديگر موارد اين سند است.
وي گفت: ايجاد پايگاه هاي خدمات اجتماعي در سكونت گاه هاي غيررسمي و شناسايي به موقع افراد در معرض آسيب و كانون هاي آسيب زا، از ديگر موارد ذكر شده در اين سند است و هم اكنون، ۱۱۰ پايگاه خدمات اجتماعي در كشور فعال است.
مديركل دفتر امور آسيب ديدگان سازمان بهزيستي كشور تصريح كرد: با مشاركت بخش خصوصي در مناطق آسيب زا و حاشيه هاي شهر كه سكونت گاه غير رسمي است اين پايگاه ها فعال شده و كليه خدمات دفتر امور آسيب ديدگان بهزيستي ارائه مي شود.
نصر توانمند سازي افراد آسيب ديده و فراهم كردن زمينه آموزش فني و حرفه اي و در نهايت ايجاد اشتغال براي آنها براي بازگشت به زندگي سالم را از اهداف طرح سند كنترل كاهش آسيب هاي اجتماعي دانست و يادآور شد: حمايت از خانواده افراد درگير با آسيب هاي اجتماعي و استفاده از تجارب علمي بين المللي از موارد تاكيد شده در پيشگيري سطح سوم آسيب هاي اجتماعي است./س 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.