سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: درخت تاک در تاکداری ایستاده به دلیل دریافت بیشتر نورخورشید محصول تولیدی کیفیت بهتری دارد.
وی تصریح کرد: کیفیّت محصول در تاکداری ایستاده خیلی بهتر از محصولی است که روی خاک و در خطر پوسیدگی قارچی است.
اسکندری ادامه داد: انگور در سیستم تاکداری ایستاده، درصد قند بالاتری داشته و در فرآوری و صنایع تبدیلی استفاده فراوانی خواهد داشت.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به نقش تسهیلات دولتی در اجرایی شدن این تغییر در تاکستان ها یادآور شد: تبدیل باغ های سنتی وخوابیده انگور به باغ های ایستاده نیاز به سرمایه ای زیاد و تسهیلات دولتی دارد که در حال پیگیری هستیم.
اسکندری ضمن بیان دلیل علاقه باغداران به تاکداری ایستاده تاکید کرد: باغ های ایستاده در سرمای بهاره کمتر از باغ های خندقی خسارت می بینند و بر همین اساس تاکداران علاقه بیشتری به این نوع از تاکداری نشان داده اند/س