در نشست" اتاق مستند" فیلم" پنج پرده در باب آشپزی" ساخته سپیده ابطحی پس از نمایش در خانه فرهنگ دکتر عظیمی نقد و بررسی می شود.

 به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه یک، فیلم" پنج پرده در باب آشپزی" به کارگردانی "سپیده ابطحی" نگاهی به این نکته  دارد که در میان انبوهی از دلایل تاثیرگذار بر فرهنگ غذایی ملت‌ها، پنج عاملِ مهم‌تر، تاثیر مستقیم‌تری در شکل‌گیری فرهنگ غذایی دارد "این عامل‌ها موجب شکل‌گیری کلیت  این مستند شده است . 
«پنج پرده در باب غذاي ايراني» مستندي است در 5 اپيزود درباره 5 نوع غذاي ايراني كه در هر اپيزود سعي ميكند همراه كاراكترها و با استفاده از منابع آرشيوي و فضاي موسيقايي به بخشهايي از پس زمينه هاي فرهنگي آن غذا در ايران نزديك شود.
این فیلم دوشنبه 10 تیرماه ساعت17 با حضور کارگردان و محسن سلیمانی فاخرمنتقد سینما در خانه فرهنگ دکتر عظیمی به نشانی میدان قدس ،جنب شهرداری، کوچه مهنا یک نمایش و نقد می شود.
حضور براي علاقه مندان آزاد و رایگان است و مخاطبان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 22724336  تماس بگیرند./ي2

برچسب ها: فیلم ، پنج پرده ، در باب ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.