به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، طلوعحیات افزود: سال زراعی جاری 420 هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان به کاشت سیر اختصاص یافته بود که نسبت به سال گذشته 70 هکتار افزایش داشته است.
وی با اشاره به آغاز برداشت سیر از مزارع گفت: تاکنون سیرکاران این شهرستان حدود 40 درصد محصول خود را برداشت کردهاند.
رئیس جهاد کشاورزی آذرشهر، میانگین سیر برداشتی در هر هکتار زمین زراعی را 15 تن ذکر کرد و افزود: تولید سیر امسال در مقایسه با سال گذشته بیش از یکهزار تن رشد نشان میدهد.
طلوعحیات اظهار کرد: سالانه 90 درصد محصول سیر مصرفی استان در آذرشهر تولید شده و علاوه بر تازهخوری در شهرستان به بازارهای مصرف داخلی ارسال میشود.
وی، تولید محصولات کشاورزی را از منابع مهم اشتغالزایی شهرستان برشمرد و گفت: مراحل کشت، داشت و برداشت سیر در بخش گوگان و روستاهای تابعه بیشتر به شکل خانوادگی انجام میشود.
مدیر جهاد کشاوری آذرشهر با اشاره به استفاده از بذور اصلاح شده و کودهای حیوانی در مزارع سیر افزود: محصول سیر شهرستان از کیفیت بالایی برخوردار بوده و برای انبار کردن و نگهداری بسیار مناسب است.
به گفته کارشناسان غذایی سیر از جمله مهمترین و ارزشمندترین مواد غذایی است که استفاده از آن برای سلامتی و تندرستی بدن انسان بسیار ضروری است.
خوردن سیر برای بهبود دردهای عضلانی، مفصلی، تنظیم فشار خون و مصون ماندن از انواع ویروسها توصیه شده است./س