سلیاک نوعی حساسیت به گلوتن موجود در گندم و جو است که اصولا در ایران ناشناخته می ماند و حدود 700 هزار نفر به آن مبتلا هستند.

حسین علی مددی فوق تخصص گوارش و تغذیه در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران گفت: افرادی که به گلوتن موجود در گندم و جو حساسیت دارند و در صورت وارد شدن این ماده به بدنشان مانند سم عمل می کند بیماری سلیاک دارند.

وی گفت: از علائم شایع ترین این بیماری اسهال ؛یبوست ،مشکلات غددی در سنین بلوغ خصوصا در خانم ها است.

وی خاطرنشان کرد: حدود هفتصد هزار نفر در ایران به این بیماری مبتلا هستند که حتی در مواقعی تا بزرگسالی هم توسط فرد بیمار تشخیص داده نمی شود.

وی در پایان افزود: سلیاک حتی از دوره شش ماهگی که کودک به مصرف مکمل های غذایی می پردازند قابل تشخیص است./ع2
برچسب ها: سلیاک ، حساسیت ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار