پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکي اصفهان موفق شدند با عصاره گل سرخ از تحليل حافظه جلوگيري کنند.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران مدير گروه علوم تشريحي دانشگاه علوم پزشکي اصفهان امروز گفت: اين طرح تحقيقاتي درمدت دو سال باهمکاري دکتر قناديان متخصص گياهان دارويي وآقاي کريم پور دانشجوي دکتراي اين دانشگاه ارائه شده است.


دکتراسفندياري افزود: دراين طرح تحقيقاتي ابتدا موشهاي صحرايي را به بيماري آلزايمر مبتلا  کرديم .قبل از ابتلا به بيماري آلزايمر  رفتارهاي هوشمندانه  و سلولهاي مغزي موشها را  اندازه گيري  و پس ازابتلا به اين بيماري هم رفتار هوشمندانه وسلولهاي مغزي آنها را اندازه گيري شد .


وي گفت: پس از تشخيص بيماري آلزايمر در موشها به حيوانات عصاره گل سرخ داده شد و پس از حدود دوماه بااندازه گيري سلولهاي مغزي ورفتارهاي هوشمندانه حيوانات مبتلا به بيماري آلزايمر موفق شديم موشهاي مبتلا به اين بيماري  را درمان کنيم.


اين پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکي اصفهان افزود:هم اکنون  مطالعات حيواني اين تحقيق به پايان رسيده و به زودي اين عصاره  در قالب کپسولي براي بيماران راهي بازار مي شود.


 وي عوامل تغذيه اي، مصرف فست فودها، غذاهاي آماده، استرس و آلودگي هوا را در کاهش سن بروز اين بيماري موثر خواند و پيش بيني کرد :  اين کپسول براي معالجه بيماران مبتلا به آلزايمر پس از 50 تا 60 سالگي موثر باشد.
برچسب ها: گل سرخ ، حافظه ، آلزایمر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.