به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، مهمترین سرطانی که خوردن گوشت مرغ زمینه ی ابتلا به آن را کاهش می دهد، سرطان روده است که در کودکانی که گوشت مرغ می خورند کمتر بروز می کند.
گفتنی است، این مطالبه به روی حدود 20 هزار کودک در طول بازه ی زمانی 30 ساله صورت گرفته است.
بررسی ها نشان می دهد، اصلی ترین عامل این مسئله وجود ماده ای برای کاهش توسعه ی آدنوم، ماده ای است که برای سلامت بسیار خطرناک است و زمینه را برای ابتلا به سرطان فراهم می کند.
پزشکان معتقدند هستند که رژیم های غذایی که چربی بالایی دارند مانند چربی و گوشت قرمز، همینطور عدم انجام ورزش اصلی ترین عامل برای بروز سرطان روده در افراد است همینطور یبوست مزمن که می تواند زمینه سرطان را هموار کنند.
دانشمندان پس از انجام این مطالعه دریافتند که احتمال بروز سرطان روده تا حدود 20 درصد در افرادی که در دوران کودکی گوشت مرغ مصرف می کردند کاهش یافته است.
پزشکان این افراد را از کودکی تحت نظر داشتند و داوطلبین نیز سعی نموده اند تا رژیم مورد نظر پژوهشگران را رعایت نمایند.
پزشکان در خصوص خاصیت گوشت مانعی در جلوگیری از سرطان روده هنوز درحال بررسی هستند البته در کنار رژیم غذایی سابقه ی ژنتیکی و خانوادگی فرد هم از اهمیت بالایی بروز یا جلوگیری از سرطان روده مهم است./ح