مدیر جهادکشاورزی شهرستان مرند گفت: کارخانه ی تولید پنیر سنتی بهداشتی، در زمینی به مساحت هزار متر مربع و توان تولید صد تن پنیر سنتی بهداشتی در سال با مشارکت جهاد کشاورزی مرند و بخش خصوصی، راه اندازی و زمینه اشتغال مولد و دائم 9 نفر به طور مستقیم و 12 نفر به طور غیر مستقیم را فراهم ساخته است.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، رحیم زاده با بیان این مطلب گفت: محل اجرای این طرح روستای کوه کمر می باشد که روستاهای زنجیره، دارانداش،خانه سر، زنوزق و قرمزی قشلاق را تحت پوشش قرار خواهد داد و شیر تولیدی در این روستاها به محل کارخانه منتقل و در آنجا به پنیر بهداشتی تبدیل می شود.

وی افزود: بخشی از سرمایه اجرای طرح از طریق وام پرداختی از محل اعتبارات فنی اعتباری تأمین گشته و با هزینه کرد سرمایه یک میلیارد و500 میلیون ریالی راه اندازی شده است.

مدیر جهادکشاورزی مرند، با اشاره به این که ‌در بسیاری از کشورها، متخصصان صنایع غذایی سعی دارند با حفظ اصالت محصولات سنتی، با استفاده از مبانی علمی محصولات سنتی منطقه را به طریقه بهینه وبهداشتی تولید و به نسل بعد عرضه کنند، اظهار کرد: این کار نوعی سرمایه‌گذاری برای ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی و حتی جذب گردشگر می باشد و حفظ اصالت محصولات سنتی منطقه بر مبنای علوم جدید، از اولویت های کاری این مدیریت محسوب می شود.

رحیم زاده همچنين از افزایش سطح همکاری های مدیریت صنایع کشاورزی سازمان و معاونت بهداشت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان در راستای اجرای برنامه ساماندهی محصول پنیر سنتی برای افزایش سطح تولید و کیفیت آن خبرداد و گفت: این مدیریت در نظر دارد به منظور اجراي هر چه بهتر این طرح با ساماندهي کارگاه هاي کوچک توليد پنير سنتی و تبديل آنها به واحدهاي بهداشتي وايجاد آزمايشگاه کنترل کيفيت دراین واحدها، ترویج و آموزش های لازم را از طریق برگزاری کارگاه ها و کلاس های آموزشی به تولیدکنندگان منتقل تا با توجه به معروفیت ومرغوبیت محصولات لبنی این شهرستان، امکان تولید انبوه، کیفی و با قابلیت عرضه مستمرد ربازارهای داخلی و خارج ازکشور را فراهم نماید./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.