به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ سماق و تمبر هندی جزو ادویه ها و مواد غذایی هستند که این روزها به وفور باید در تمام غذاهایتان باشد و هر غذایی که مصرف می کنید ادویه اصلی برای پخت و پز غذایتان تمبر هندی یا سماق باشد.
بررسی ها نشان می دهند، سماق و تمبر هندی دارای آنتی اکسیدان هایی هستند که از عمل رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کند و می توانند به فرد کنند تا در فصل تابستان کمتر احساس گرما کند و تعریق متعادلی داشته باشد و آب و املاح زیادی از بدنش دفع نشود.
گفتنی است، سماق و تمبر هندی دارای خاصیت های فراوانی هستند و از هرگونه اسهال و استفراغ در فصل تابستان جلوگیری می کند.
همچنین اگر در فصل تابستان عرق سوز شدید با کمپرس سماق می توانید مکان های عرق سوز و ضرب دیده را درمان کنید و برای رفع تهوع سماق را با آب سرد مخلوط کنید و میل کنید و همچنین چای سماق و تمبر هندی می توانند آب را در بدن به گردش در بیاورند و طراوت و شادابی شما را در این فصل حفظ کند.