ابه گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، بسياري از مردم به ويژه افرادي كه طبع و مزاج گرم و خشك دارند با شروع فصل تابستان دچار ضعفها و سردردهايي ميشوند كه اصليترين و مهمترين عامل آن گرماي هوا و تابش مستقيم نور خورشيد است. اگر در گروه اين افراد قرار داريد، ميتوانيد همراه با وعدههاي غذاييتان شربت عرق شويد بخوريد.
براي تهيه اين شربت كافي است نصف ليوان عرق شويد را با نصف ليوان آب و يك قاشق غذاخوري سكنجبين تركيب و آن را در انتهاي هر وعده غذايي ميل كنيد. نوشيدن اين عرق گياهي علاوه بر پيشگيري از ضعف عمومي بدن ميتواند به هضم و جذب بهتر مواد غذايي كمك كند و با تقويت معده و دستگاه گوارش توان و انرژي بدن افراد را در تابستان تقويت كندب/.