خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: مدرن شدن برخی رستوران ها و تالارها که به صورت سلف سرویس هستند و چند نوع ماده غذایی را سرو می کنند موجب مصرف بیش از یک نوع غذا در یک وعده می شود.
وی افزود: مصرف چند نوع غذای مختلف در یک وعده مشکلاتی را برای افراد ایجاد می کند.
وی عنوان کرد: استفاده و خوردن چند غذا در یک وعده مانع جذب ویتامین ها در بدن خواهند شد.
رحماني تصریح کرد: از دیگر مشکلات مصرف چند نوع غذا در یک وعده هضم و جذب مواد مغذی است.
وی در ادامه گفت: یک وعده غذای کامل باید شامل کربوهیدراتی که در نان برنج و یا ماکارونی است باشد.