معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت:بازسازی و اصلاح باغات سنتی و کم بازده ،بهره وری آب مصرفی در کشاورزی خصوصاً توسعه سیستم آبیاری قطره ای، تغییر شیوه مدیریت تغذیه، کاهش ضایعات، ارتقاء کیفیت تولیدات باغی، استفاده از یافته های پژوهشی باعث شد تا تولید مرکبات در مازندران با افزایش 10 درصدی همراه باشد.
ابطالی با اشاره به توسعه باغ مرکبات در بیش از 115 هزار هکتار باغ در مازندران افزود:تولید مرکبات در استان به بیش از 2 میلیون تن رسیده است اما گسترش باغ های جدید و استفاده از رقم های تابستانه برای صادرات در فصول گرم از برنامه های سازمان جهاد کشاورزی مازندران به شمار می آید.
وی همچنین از اختصاص 150 میلیارد ریال تسهیلات از محل ستاد توسعه بخش کشاورزی پارسال به باغداران خبر دادو تصریح کرد: این تسهیلات عامل بسیار مهمی در کاهش شکاف تولید و افزایش متوسط تولید استان است./س