به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس،
سيد منصورجعفري،افزود: هماهنگي هاي لازم با نيروي انتظامي صورت گرفته و نيروي انتظامي موظف است كه از خروج هرگونه گندمي از استان فارس جلوگيري كند.
وي ادامه داد: به شركت هاي حمل و نقل نيز تاكيد شده است كه از صدور هرگونه بارنامه به خارج از استان خودداري كنند.
جعفري، به جايگاه شهرستان مرودشت در توليد گندم فارس و كشور اشاره كرد و گفت: با توجه به حجم بالاي توليد گندم و ساير محصولات كشاورزي در مرودشت، اين شهرستان را مي توان انبار غله فارس ناميد.
وي، ميزان زمینهای مستعد كشت شهرستان مرودشت را ۱۵۷ هزار هكتار برآورد كرد و گفت: اين شهرستان در توليد گندم در استان فارس مقام اول را در اختيار دارد و تلاش مي كنيم با بهره گيري از تمام ظرفيت ها و امكانات موجود اين جايگاه حفظ شود.
مديرجهاد كشاورزي شهرستان مرودشت هم گفت: سالانه بيش از دو و نيم ميليون تن محصولات زارعي و باغي و بيش از ۱۶۰ هزار تن توليدات دامي در اين شهرستان توليد مي شود.
كريم قاسمي افزود: با توجه به جايگاه خوب شهرستان در توليد محصولات كشاورزي، كاهش هزينه هاي توليد و افزايش ارزش افزوده اين توليدات را در دستور كار داريم.
رييس تعاون روستايي شهرستان مرودشت هم بيان کرد: شركت هاي تعاون روستايي اين شهرستان درسال زراعي جاري ۶۰ هزار تن گندم از كشاورزان خريداري كرده اند.
صمد كردي پور، ميزان جو خريداري شده از كشاورزان اين شهرستان را پنج هزار تن اعلام كرد و افزود: اين محصول به ازاي هر كيلوگرم شش هزار و ۶۰۰ ريال تا شش هزار و ۸۰۰ ريال از كشاورزان اين شهرستان خريداري شده كه اين رقم در مقايسه با قيمت معمول حدود دو هزار ريال بيشتر است.
كردي پور ادامه داد: شركت هاي تعاوني شهرستان مرودشت هم اينك حدود ۱۰ نوع از انواع محصولات زراعي و باغي را از كشاورزان خريداري مي كنند.
وي درمورد كشت مكانيزه برنج در اين شهرستان گفت: براي شتاب بخشيدن به عمليات كشت برنج و همچنين كاهش هزينه ها ، كار كاشت برنج در دو هزار هكتار از زمینهای اين شهرستان به صورت مكانيزه انجام خواهد شد.
او ادامه داد: دركشت سنتي و با استفاده از ۲۴ نيروي كار تنها روزانه يك هكتار زمين را مي توان نشاكاري كرد، اما در كشت مكانيزه يك دستگاه نشاكار روزانه سه هكتار زمين را زير كشت مي برد.
شهرستان مرودشت در فاصله ۴۵ كيلومتري شمال شيراز واقع شده است./س