مدیر روابط عمومی سازمان شیلات کشور گفت: سرانه مصرف آبزيان برای هر ايرانی در سال تنها ۱۱ كيلوگرم است

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، عليرضا كيهانپور در حاشيه بازديد از مزارع پرورش ماهي خمين افزود: اين درحالي است كه متوسط سرانه جهاني ۵/۱۷كيلوگرم است.
وي با بيان اينكه سرانه مصرف ماهي در دو كشور نروژ و ژاپن ۱۶۰ كيلوگرم است، خاطرنشان كرد: نقش رسانه ها در ترويج و ارتقاي فرهنگ استفاده از آبزيان بسيار تاثيرگذار است.
وي خاطرنشان كرد: با توجه به اهميت غذايي و دارويي مصرف ماهي توجه به مقوله ترويج، ارتقا و بهبود مصرف آبزيان مي تواند نتايج مثبتي را از لحاظ غذايي و تامين سلامت آحاد جامعه به همراه داشته باشد.
كيهانپور برگزاري كلاس هاي آموزش طبخ ماهيان پرورشي، برگزاري جشنواره هاي طبخ، برگزاري نمايشگاه هاي مرتبط با عرضه آبزيان را از راهكارهاي مهم ارتقاي مصرف سرانه آبزيان در كشور برشمرد.
وي در پايان گفت: توليد و مصرف آبزيان همگام با ساير توليدات دامي مي تواند نقش مهمي در تامين غذاي جامعه داشته باشد./س

برچسب ها: سرانه ، مصرف ، آبزیان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.