مارچوبه حاوی ترکیبی به نام اسپاریژین است که به دفع مواد زاید بدن کمک می‌کند.



به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، این ماده‌ی غذایی همچنین می‌تواند تعادلی بین پتاسیم و سدیم ایجاد کند و اگر سدیم باعث احتباس آب در بدن می‌شود پتاسیم بر عکس عمل می‌کند و باعث دفع آب زاید بافت‌ها می‌شود.

بنا بر این گزارش مارچوبه به دو شکل سبز و سفید وجود دارد و توصیه می‌شود هر هفته یک تا دو مرتبه از آن مصرف کنید./س

برچسب ها: مارچوبه ، مواد ، آب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.