محمد
حسین سلطان زاده متخصص کودکان در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت:
هفته های اول و سه ماه ی آخر بارداری زمانی است که دستگاه عصبی نوزاد شکل
می گیرد.
وی ادامه داد: مصرف اسیدهای چرب امگا 3 در دوران بارداری می
تواند تاثیر بسزایی بر روی سیستم اعصاب ،آلرژی ،آسم، فشار خون داشته
باشد.
وی افزود: اسیدهای چرب امگا 3 در سال 1970 معرفی شدند و یک محقق
دانمارکی با تحقیق بر روی اسکیموها دریافت که آنها علی رغم استفاده از چربی
ها چربی خون پایینی داشته و شیوع بیماری های قلبی و عروقی در آنها کمتر
بود و آنها غذای خود را از ماهی ها و فوک های دریایی تامین می کردند.
سلطان
زاده خاطرنشان کرد: چربی ها به سه دسته اشباع شده(چربی گوشت، دنبه، کره، روغن
هسته ی خرما و شیر) غیر اشباع یگانه(روغن زیتون، بادام،فندق ،بادام زمینی) و
غیر اشباع چند گانه(روغن آفتاب گردان، گردو ،روغن بدست آمده از ماهی ها)
تقسیم می شوند.
وی در خاتمه افزود: مصرف چربی ها در دوران بارداری می تواند بر عملکرد مغز چنین تاثیر گذار است./ع2