برخي از مواد غذايي مانند غذاهاي مانده، آماده و فراوري شده كه منبعي از آمين ها هستند باعث، آغاز حمله ميگرني مي شوند.

ربابه شيخ الاسلام متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: افرادي كه مستعد به حملات ميگرني هستند بايستي به تغذيه خود توجه بيشتري داشته باشند بدليل اينكه رابطه اي بين نوع غذا به شدت ميگرن بسيار مرتبط است.

وي افزود: گاهي قطع يك وعده غذايي ممكن است يك حمله ميگرني را به وجود آورد.

وي در ادامه گفت: برخي از مواد غذايي كه حاوي آمين هستند باعث، آغاز حمله ميگرني مي شود.

اين متخصص عنوان كرد: از غذاهاي مانده، آماده و فراوري شده پرهيز كنيد و حدالامكان ازغذاهاي خانگي و تازه استفاده كنيد.

وي گفت: افرادي كه ميگرن دارند بايد از مواد غذايي كه حاوي ماهي تازه، روغن  ماهي تازه، بروكلي، اسفناج كه حاوي كلسيم و منيزيم هستند استفاده كنند./ع2
برچسب ها: میگرن ، آمین ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.