ربابه شيخ الاسلام متخصص تغذيه در
گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت:
افرادي كه مستعد به حملات ميگرني هستند بايستي به تغذيه خود توجه بيشتري
داشته باشند بدليل اينكه رابطه اي بين نوع غذا به شدت ميگرن بسيار مرتبط
است.
وي افزود: گاهي قطع يك وعده غذايي ممكن است يك حمله ميگرني را به وجود آورد.
وي در ادامه گفت: برخي از مواد غذايي كه حاوي آمين هستند باعث، آغاز حمله ميگرني مي شود.
اين متخصص عنوان كرد: از غذاهاي مانده، آماده و فراوري شده پرهيز كنيد و حدالامكان ازغذاهاي خانگي و تازه استفاده كنيد.
وي
گفت: افرادي كه ميگرن دارند بايد از مواد غذايي كه حاوي ماهي تازه، روغن
ماهي تازه، بروكلي، اسفناج كه حاوي كلسيم و منيزيم هستند استفاده كنند./ع2