به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
بعضی از افراد هستند که روزه خود را بدون خوردن سحری آغاز می کنند که بسیار کار ناصحیحی است چرا که سوخت و ساز بدن نیازمند تامین انرژی بوده و این انرژی را وعده سحر برای بدن تامین می کند و نباید به هیچ وجه حذف شود.همچنین در زمان آغاز افطار باید از شیرینی جاتی که در روغن سرخ شده مانند " زولبیا و بامیه " پرهیز کرده اما تا آنجا که می توان باید، استفاده از مایعات را افزایش داده و مخصوصا مایعات لبنی کم چرب بیش از سایر مواد استفاده کنید.
مصرف لبنیات در زمان افطار بسیار ضروری بوده چرا که اینکه لبنیات می توانند تشنگی را تا حدی کاهش دهند.
خوردن موادی که دارای قند طبیعی مانند، خرما و نان های سنتی هستند توصیه شده و همچنین مصرف بالای میوه هم می تواند باعث کاهش تشنگی و جذب ویتامین برای بدن افراد شوند.
مردم اکثرا بر طبق عادت شیر را اکثر اوقات به صورت کاملا جوشیده استفاده می کنند، که این کار اشتباه بوده چرا که جوشاندن شیر بیش از 20 تا 50 درصد خاصیت خود را از دست داده و کلسیم شیر کاهش پیدا می کند همچنین ویتامین های نظیر B1 , B3 خود را از دست می دهد.
باید از ادویه جات تا موادی چون گوشت را در صورتی استفاده کنیم که ممهور به مهر استاندارد وزارت بهداشت باشند./س