وي در مورد نحوه نگهداري نان ها چنين
گفت: نان وقتي خريده مي شود افراد بهتر است آن را بعد از خنک شدن در يک
نايلون بهداشتي تميز و مناسب گذاشته و در فريزر قرار دهند و يا ميتوانند
در ظروف فلزي مخصوص نان قرار داده و در آشپزخانه بگذارند اما نبايد در داخل
يخچال گذاشته شود.
کيمياگر متذکر شد: افراد بايد مراقبت
باشند در موقع جابجايي کردن نان در فريزر و نايلون آن پاره نشود زيرا ممکن
است پديده تصعيد نان اتفاق بيفتد و نان حالت چرمي شود.
اين متخصص خاطرنشان کرد: افراد بايد از
نان هاي کپک زده به طور کامل استفاده نکنند و اگر قسمتي از نان هم کپک زد
تمام آن را دور بريزند زيرا اين کپک ها خطرناک بو ده و توليد سم آفلاتوکسين
مي کند که ميتواند کشنده باشد./ع2