بزرگسالان به لحاظ تغذيه اي وضعيت متفاوتي دارند چون اغلب پس از باز کردن روزه اشتها و تمايل زيادي براي خوردن غذا دارند بنابراين بهتر است با نان و پنير و سوپ روزه خود را باز کرده و وعده شام به ميزان کم را پس از 2 تا 3 ساعت فاصله زماني مصرف کنند.
استفاده از شيريني ها در ماه رمضان بسيار شايع است اما بهترين شيريني در اين روزها خرما است چون ضمن داشتن طعم شيرين و تامين قند مورد نياز بدن قند موجود در آن نيز زيان قند معمولي و شکري موجود در شيريني هاي ديگر را ندارد. با مصرف خرما، ويتامين و نمک مورد نياز بدن که طي ساعات روزه داري از بين رفته جبران مي شود در صورتي که مصرف ساير شيريني ها نظير زولبيا در جبران مواد مغذي بدن بي تاثير بوده چون حاوي ويتامين و نمک مورد نياز بدن نيستند بنابراين بايد مصرف آنها را تا حد امکان کاهش داد چون حاوي مقدار زيادي شکر و روغن بوده و ضمن اينکه ممکن است پخت اين شيريني ها نيز به صورت بهداشتي انجام نشده باشد./س