استان گیلان به عنوان یکی از مراکز مهم تولید برنج برای به کارگیری تکنولوژی تبدیل برنج‏ نیم‏دانه به برنج کامل آمادگی دارد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ؛ رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت : هم اکنون تبدیل نیم دانه به برنج کامل در استان مازندارن انجام می‏ شود و این سازمان آمادگی دارد تا این فناوری را وارد استان کند و با تبدیل نیم دانه به دانه تبدیل ، موجب تقویت بنیه مالی شالیکاران و تولیدکنندگان شود.

علیرضا شعبان‏نژاد افزود : هنوز در کارخانه‏ های شالیکوبی فقط شلتوک به برنج سفید تبدیل می‏شود در حالی که فرآوری برنج و انجام آن در کارخانه‏های شالیکوبی می‏تواند ارزش افزوده این محصول را ارتقا بخشد.

وی بااشاره به ضایعات 25 درصدی تولید برنج در در شالیکوبی های استان اظهار داشت : بازسازی و اصلاح ساختار کارخانه‏های برنج‏کوبی می‏تواند در کاهش این ضایعات بسیار موثر باشد

با اصلاح 200 کارخانه شالیکوبی استان در سال های اخیر ، ده هزار تن ضایعات برنج به گردونه مصرف بازگشته است . / س
برچسب ها: تولید ، برنج ، کامل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.