به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران سيدمحمد موسوي رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان تهران اظهار داشت: سه درصد از مساحت اراضي کشور در تهران وجود دارد که حدود 7 درصد توليد ملي با توليد 9 محصول کشاورزي در تهران با رتبه برتر انجام مي شود.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان تهران تاکيد کرد: خوداتکايي و خود کفايي در توليد محصولات کشاورزي در بحث امنيت غذايي حائز اهميت است.
وي با قدرداني از 44 توليدکننده کشوري افزود: 37 درصد از توليدکنندگان برتر داراي مدارج ليسانس، فوق ليسانس و دکترا هستند که سن آنها بين 28 تا 91 سال است.
موسوي گفت: توليدکننده نمونه گندم در مقايسه با سال گذشته 9.8 درصد افزايش توليد در هکتار داشته است و اين رقم در جو 12.7 درصد در ذرت علوفه اي 7.8 درصد سيب زميني 11 درصد پسته خشک 22 درصد و شيلات 15 درصد بوده است.
موسوي تصريح کرد: طبق چشم انداز بيست ساله نظام بايد تا سال 1404 در سطح منطقه از نظر توليد محصولات کشاورزي رتبه اول را کسب کنيم و اين امر در صورتي تحقق مي يابد که ميانگين توليد در واحد سطح را به سمت توليد کننده هاي نمونه پيش ببريم و از آن ها الگوبرداري کنيم.
وي با بيان اين که کشاورزي به عنوان رکن اقتصاد ملي تامين کننده امنيت غذايي در کشور است ، افزود: استان تهران 6.5 درصد از توليدات کشاورزي کشور را به خود اختصاص داده و در توليد 9 محصول گوشت قرمز، شيرخام، تخم مرغ، شيلات ، سبزي و صيفي گلخانه اي، گل شاخه بريده، قارچ خوراکي و ذرت علوفه اي رتبه نخست کشوري را به دست آورده است.
انتهاي پيام/