وی افزود: در مورد جمعیت باید به صورت همزمان کمیت و کیفیت را با هم در نظر داشت. به عنوان مثال در خانواده هایی که سرپرست یا اعضای آن معتاد هستند افزایش جمعیت مایه فخر و مباهات نیست ولی در خانواده هایی که سالم هستند یا برخاسته از افراد نخبه و کارآمدند این افزایش جمعیت مقبول تر است.
این عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: اگر قرار است پاداشی برای افزایش موالید در خانواده ها در نظر گرفته شود منطقی است که این پاداش ها باید به خانواده های خوب و سالم جامعه اعظا شود تا کنترل موالید هدفمند باشد.
وی با اشاره به دو حدیث از پیامبر گرامی اسلام گفت: اگر پیامبر توصیه فرموده اند که مسلمانان اولاد و نسل داشته باشند و فرموده اند من به مسلمانان در میان امت های دیگر مباهات می کنم ولو به بچه های سقط شده آنان، منظورشان افراد خبیثی چون صدام حسین که نیست، چرا که انسان اگر با ماندلا محشور شود بهتر از محشور شدن با صدام است.
وی ادامه داد: در حدیث دیگری از پیامبر داریم که به رکوع و سجود طولانی افراد توجه نکنید بلکه صداقت و امانتداری آنان بررسی کنید. بنابراین نسل ها هم باید در افرادی که چنین خصوصیاتی دارند گسترش یابد تا برای جامعه کیفیت لازم را داشته باشد./ح