به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازشبکه تلويزيوني پرس تي وي، رکود اقتصادي و بحران اعتبارات رهني فقط بحران مالي نيست بلکه بررسي ها نشان مي دهد همين مشکلات سبب شده است آمار خودکشي در آمريکا سير صعودي داشته باشد. ميزان خودکشي افراد ميانسال آمريکا در يک دهه گذشته بيست و هشت درصد افزايش داشته است.
کاترين مارشال وودز روانشناس آمريکايي در اين خصوص گفت:« افراد ميانسال در آمريکا در مقايسه با گذشته شادي کمتري دارند. آنها با استرسهاي زيادي مواجه هستند. نگراني ها و اضطرابهاي اين افراد در مقايسه با نسل قبل بيشتر است.»
ميزان خودکشي زنان و مردان ميانسال سفيدپوست در مقايسه با ديگر افراد در اين رده سني بسيار بيشتر است بطوريکه در فاصله سالهاي هزار و نهصدو نود و نه
تا دو هزار و ده ، خودکشي زنان و مردان سفيدپوست ميانسال در آمريکا با افزايش چهل درصدي همراه بوده است. بررسيهاي مرکز کنترل پيشگيري و کنترل بيماري ها در آمريکا نشان مي دهد رکود اقتصادي سبب شده است ميزان حمايتهاي خانوادگي از ميانسالان سفيدپوست در آمريکا کاهش يابد که اين امر به افزايش مشکلات روحي و رواني آنها و گرايش بيشتر به سمت خودکشي منجر شده است.
اين درحالي است که در شرايط بحران اقتصادي، ميزان حمايتهاي خانوادگي در خانواده هاي لاتين تبارها و سياهپوستان آمريکايي افزايش داشته است. در شرايط بحران اقتصادي و مالي، کار خانواده هاي آمريکايي براي تامين منابع مالي موردنياز زندگي شان سخت تر شده است و درنتيجه عده اي که تحمل ادامه اين وضع را ندارند به خودکشي روي مي آورند. بررسي ها نشان مي دهد اکثر آمريکايي ها نگران آينده اقتصاد کشورشان هستند.
کاترين مارشال وودز افزود:« افراد ميانسال و پير در آمريکا اين روزها با مشکلات بيشتري مواجه هستند زيرا آنها مي بينند فرزندانشان نمي توانند کار پيدا کنند و هزينه هاي زندگي خود را تامين کنند. در اين شرايط، آنها مجبورند از فرزندانشان نيز حمايت مالي کنند که نتيجه آن، تشديد مشکلات روحي و رواني براي اين گروه سني است.»
افراد واقع در رده سني سي و پنج تا شصت و چهار سال در آمريکا، حدود پنجاه و هفت درصد از کل خودکشي ها را در آمريکا به خود اختصاص مي دهند. در اين ميان بايد به آمار خودکشي نظاميان سابق آمريکايي نيز توجه داشت که آماري قابل توجه است.