به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، حجتالاسلام والمسلمین علی همت بناری گفت: انجمن تعلیم و تربیت اسلامی حوزه علمیه قم با کسب مجوز از کمیسیون انجمنهای علمی حوزه در اواخر سال 1383 و با حضور جمعی از اندیشمندان حوزوی و دانشگاهی آغاز به کار کرد.
وی، آسیبشناسی، آفتزدایی و نشاطافزایی در محیطهای علمی و معنوی در زمینه تعلیم و تربیت اسلامی را از اهداف تشکیل این انجمن معرفی و بیان کرد: انجمن تعلیم و تربیت حوزه در عرصه پژوهش و مدیریت علمی، گامهای موثری برداشته و میکوشد با نیازسنجی دقیق و اولویتبندی برنامهها، از بروز ناهمسوییهای زیانبار و گسستهای خسارتزا جلوگیری کند.
مدیر انجمن تعلیم و تربیت اسلامی حوزه، به رویکرد برنامهها و فعالیتهای این انجمن اشاره کرد و ادامه داد: سامانبخشی به امور آموزشی و پژوهشی در زمینه تعلیم و تربیت اسلامی در حوزه، پرورش نیروهای انسانی لایق و کارآمد، زمینهسازی تعمیق و توسعه پژوهش در عرصه تعلیم و تربیت، ایجاد ارتباط بین متخصصان تعلیم و تربیت و نهادهای تربیتی و... از رویکردهای این انجمن است.
بناری یادآور شد: شناسایی پژوهشگران رشته تعلیم و تربیت اسلامی و اطلاعرسانی به آنان، ایجاد همکاری با انجمنها و مراکز علمی مربوط در داخل و خارج از کشور، برگزاری گردهماییهای علمی، انتشار کتب و نشریات علمی، ایجاد زمینه برای نظریهپردازی در زمینه تعلیم و تربیت، ترغیب و تشویق پژوهشگران و تجلیل از استادان ممتاز و... از جمله وظایف انجمن است.
وی با اشاره به فعالیت کمیتههای تخصصی در این انجمن بیان داشت: کمیتههای تخصصی انجمن و حوزه، انجمن و آموزش و پرورش، انجمن و آموزش عالی، خانواده و جوانان و انجمن و اطلاع رسانی تشکیل شده و کارهای ارزشمندی در این عرصه انجام دادهاند./س