به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، این طرح که به منظور حفظ سلامت مسافران و گردشگران و ارتقاء سطح بهداشت عمومی و بهداشت مواد غذایی از روز شنبه 15 تیرماه لغایت یکشنبه 16 تیرماه به طول انجامید ، بازرسان بهداشت محیط در قالب 6 تیم عملیاتی و نظارتی اقدام به کنترل وضعیت بهداشتی هتل ها، مهمانپذیر ها، رستورانها، کبابی بریانیها، تریاها، اغذیه و گز فروشیها نمودند .
در این اقدام علاوه بر بازدید بیش از 165 مرکز غذایی و عمومی مقدار 267 کیلوگرم انواع مواد غذایی تاریخ گذشته ، غیر مجاز و غیر قابل مصرف را توقیف و معدوم نمودند . همچنین پرونده 14 متخلف مواد غذایی نیز جهت رسیدگی و برخورد قانونی به مراجع قضایی مربوطه ارجاع گردید .
شایان ذکر است این طرح در مراکزی همچون میدان امام خمینی، خیابان های متصل به میدان امام ، میدان امام علی(ع) ، مسجد جامع ، چهار باغ پایین، حاشیه زاینده رود از سی و سه پل تا پل شهرستان و همچنین پارکهای مهم منطقه بازدید و نظارت بعمل آمد و علاوه بر کنترل آب شرب و انجام کلر سنجی تعداد 30 نمونه آب مصرفی هم جهت انجام آزمایشات میکروبی برداشت و به آزمایشگاه انتقال داده شد .