میترا زربافی، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: چای یکی از نوشیدنی های پر مصرف است که به دلیل خاصیت آنتی اکسیدان قوی که دارد خوردن آن تقریبا به همه افراد جامعه توصیه می شود.
وی افزود: مصادف شدن ماه رمضان با تابستان و روزهای بلند و طولانی آن باعث شده است که چگونگی مصرف مواد غذایی در افراد روزه دارد جدی تر بررسی شود.
وی خاطر نشان کرد: استفاده از چای در وعده های غذایی سحری و افطاری مفید است اما هر چه از غلظت آن کاسته شود و کمرنگ تر میل شود بهتر است و تشنگی را کاهش می دهد.
زربافی افزود: زیاد نوشیدن چای در وعده های سحری سبب می شود که بدن آب بیشتری دفع کند که این امر خود سبب تشنگی بیش از حد در افراد روزه دار می شود./ح