مصرف خربزه و گرمک برای افرادی که قند خون دارند توصیه نمی‌شود.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،میوه‌هایی که در فصل تابستان وجود دارند و معمولا به میوه‌های جالیزی معروف هستند منابع خوبی از پیش ساز ویتامین A هستند.

این میوه‌ها از جمله خربزه، طالبی، هندوانه، گرمک و ... منابع غنی پتاسیم نیز هستند.

آب فراوان موجود در این میوه‌ها می‌تواند عطش و گرمای بدن افراد را در فصل تابستان کاهش دهد و به علاوه با برقراری تعادل آب بدن و غلظت خون آنها به کلیه هم کمک کند.

برخی از آنها مثل گرمک و خربزه برای افراد دیابتی ممنوع است و مصرف هندوانه نیز بر اساس میزان قند فرد و پیشنهاد مشاور تغذیه به بیمار توصیه می‌شود.

این میوه‌ها به دلیل دارا بودن مقادیر فراوان فیبر برای حرکات دستگاه گوارش هم مفید هستند، خصوصا طالبی که نقش ملین دارد.

برخی از افراد به این میوه‌ها شکر اضافه می‌کنند، خصوصا برای طالبی که به صورت پالوده مصرف می‌شود که این کار موجب تداخل قندها، افزایش قند خون و چاقی خواهد شد./س

برچسب ها: خربزه ، گرمک ، دیابت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.