حسینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با اعلام قیمت زولبیا و بامیه در مازندران درباره شیوه نرخگذاری زولبیا و بامیه در مازندران افزود: برای نرخگذاری هیئت هفت نفره از اتحادیه و پنج نفره از بازرسی نسبت به تعیین نرخ اعلام نطر میکنند و پس از تعیین قیمت در کمسیون مجمع امور صنفی و در کمسیون نظارت تصویب میشود.
وی به تولید روزانه 60 تن زولبیا و بامیه در قنادیهای مازندارن، تصریح کرد: این مقدار زولبیا و بامیه در یکهزار واحد قنادی مازندران تولید میشود.
رییس شورای هماهنگی روسای اتحادیه قنادان مازندران در ادامه از اختصاص ندادن شکر و روغن به قنادان مازندرانی انتقاد کرد و گفت: روغن و شکر مورد نیاز قنادان مازندرانی در سالهای قبل از دولت نهم و دهم در اختیار قنادان قرار میگرفت و در حال حاضر سهمیه روغن و شکر تنها در اختیار قنادان تهرانی قرار میگیرد.
حسینی نیاز روزانه قنادان مازندرانی برای تولید زولبیا و بامیه را 40 تن شکر و 20 تن روغن اعلام کرد.
10 هزار مازندرانی در سطح قنادیهای استان فعالیت میکنند/س