یحیی نقیزادهدیروز در حاشیه بازدید از روند اجرایی طرح توسعه گردشگری در اردبیل در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل افزود: این طرحها باسرمایهگذاری هزار و 270 میلیون تومان در حال اجرا است.
وی ظرفیت اشتغالزایی این بخش را بیش از 50 هزار نفر اعلام کردواز ارائه بستههای سرمایهگذاری و تسهیلات یارانهدار به سرمایهگذاران بخش خصوصی متقاضی در این استان خبر داد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان همچنین به مرمت مساجد تاریخی و ارزشمند اردبیل به همراه بقاع متبرکه اشاره کرد و گفت:براساس طرح های توسعه ای گردشگری حفاظت از میراث معنوی و احیای آنها را با تملک خانههای تاریخی، حمامها، کاروانسراها و بسیاری از فضاهای تاریخیدر اولویت قرار داده ایم.
نقی زادهمرمت بقعه شیخصفیالدین اردبیلی، بقعه شیخ حیدر، قلعه اولتان و حمام نصر خلخال از جمله اقدامات اساسی در این حوزه بوده است.
وی همچنین از افزایش کمی و کیفی آبهای گرم معدنی و بهرهگیری علاقمندان از این آبها اشاره کرد و ابراز داشت: با توجه به نزدیکی فصل تابستان برنامهریزیهای مستمر و قابل قبولی را هدفگذاری کردیم تا بتوانیم تابستان امسال میزبان میلیونها گردشگری باشیم.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استانادامه داد: امسال نیز با توجه به دو بخش شدن تعطیلات تابستانی قبل و بعد از ایام ماه رمضان پیشبینی میکنیم عمده سفرها با پایان ماه رمضان انجام شود که در همین راستا تمام ظرفیتها و قابیلتهای گردشگری خود را با بازسازیها و مرمتی که انجام شده آماده استقبال از مسافران تابستانی کردیم.
نقی زاده به افزایش و ارتقای سطح خدمات گردشگری اشاره کرد و یادآور شد: در این زمینه از تمام صاحبان هتلها، هتل آپارتمانها، مراکز اقامتی و پذیرایی خواستهایم تا بیش از هر زمان دیگر نسبت به ارائه خدمات بهتر و بیشتر تلاش کنند.
وی متذکر شد:علاوه بر ظرفیتهای گردشگری و طبیعت گردی استان بیش از دو هزار اثر تاریخی شناسایی شده و 800 اثر به ثبت ملی رسیده وجود دارد که در کنار گردشگری طبیعی، سلامت، ورزش و آبهای گرم و معدنی میتواند یک ظرفیت بینظیر در حوزه گردشگری و تاریخی باشد/س