به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
همایون بشیری با بیان اینکه روزه داران نباید در هنگام افطار
از غذای سنگین استفاده کنند، افزود: خوردن چند عدد خرما یا عسل به همراه یک
نوشیدنی ولرم، بهترین ماده غذایی برای باز کردن روزه است.
وی بهترین فاصله زمانی بین افطار تا شام را حدود یک تا دو ساعت دانست و گفت: تعیین
بهترین زمان صرف شام، به ساعت خواب افراد بستگی دارد، بعنوان مثال فردی که عادت
دارد زود بخوابد بهتر است وعده افطار و شام را یکی کند.
بشیری عنوان کرد : باید بین زمان شام و هنگام خواب حداقل سه تا چهار ساعت فاصله
باشد تا مواد غذایی در دستگاه گوارش هضم شود و معده احساس سنگینی نکند.
وی گفت : همچنین روزه داران باید توجیه شوند که خوردن وعده سحری را فراموش نکند
چرا که نخوردن سحری، سلامت را به مخاطره می اندازد.
این پزشک کرمانشاهی، پرهیز از خوردن غذاهای خیلی چرب و سنگین در وعده سحری را
عاملی مهم در حفظ سلامت دستگاه گوارش در ایام روزه دارای عنوان کرد و افزود:
استفاده از مواد پروتئینی، کربوهیدراتی و انواع میوه های آبدار در هنگام سحر توصیه
می شود. /س