به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران رضا عامری افزود: علاوه بر درج مهر دامپزشکی که به عنوان نماد بازرسی دامپزشکی روی لاشههای استحصالی دام مد نظر است، از سالها قبل توسط بازرسین بهداشتی گوشت پس از معاینه لاشه در صورت سلامت آن، بر روی لاشههای استحصالی در کشتارگاههای دام مهری درج میشود.
وی تصریح کرد: بر اساس ضوابط و دستورالعملهای سازمان دامپزشکی، نشانهگذاری تکمیلی لاشه دام با استفاده از لیبل نیز بر اساس ضوابط و دستورالعملهای سازمان دامپزشکی در دستور کار اداره کل دامپزشکی استان سمنان قرار دارد.
عامری گفت: طرح مزبور در حال حاضر در کشتارگاه دام شاهرود آغاز شده است و در آینده نزدیک در سایر کشتارگاههای دام استان اجرایی خواهد شد.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان در ادامه افزود: با اجرای طرح مزبور، اطلاعات ضروری از قبیل نام کشتارگاه، کد کشتارگاه، تاریخ تولید و انقضا در Tag یا لیبل الصاقی روی لاشه درج میشود.
عامری افزود: درج سایر اطلاعات اختیاری از قبیل درجهبندی کیفیت لاشه، یا کد و ... نیز در لیبل مزبور امکانپذیر است.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان ادامه داد: با اجرای طرح مزبور اطمینان مصرفکننده از سلامت گوشت قرمز افزایش مییابد و برای بازرسان اداره کل دامپزشکی نیز امکان نظارت بیشتر بر گوشت قرمز در مراکز عرضه فراهم میشود.