به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
مریم شیر مستی گفت : با توجه به اینکه در روزهای ماه رمضان معده ساعت های طولانی خالی می ماند بوی بد دهان افراد تا حدودی طبیعی است.
وی افزود: مصرف غذاهای پروتئینی از جمله مرغ، گوشت، تن ماهی، تخم مرغ، ماهی و ... در وعده سحر باعث افزایش اسید اوریک بدن و به دنبال آن تشدید بوی بد دهان در طی روز می شود.
این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: باید در وعده سحر به تعادل از غذاهای پروتئینی استفاده کرد و بیشتر سبزیجات پخته و انواع آش را مورد مصرف قرار داد.
شیرمستی یادآوری کرد: مصرف ماست و خیار در وعده سحر می تواند خالی شدن معده را به تاخیر بیندازد و باعث کاهش بوی بدن دهان شود.
سیب، طالبی، گوجه، کاهو و ... از دیگر میوه ها و سبریجاتی است که وی مصرف آن ها را در وعده سحر برای کاهش بوی بد دهان توصیه کرد./س