کشاورزان گلستانی با تولید میانگین سالانه 120 هزار تن سویا 60 درصد این دانه روغنی را در کشور تولید می کنند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران   گرگان   سهرابی رئیس اداره پنبه و دانه های روغنی جهاد کشاورزی گلستان پیش بینی کرد، تا پایان فصل کشت در ماه بعد کشت امسال به حدود 60 هزار هکتار برسد .
سویا در استان گلستان کشت دوم پس از محصولاتی مانند گندم و کلزاست .
سویا از منابع مهم استحصال روغن است و از هر 100 کیلوگرم آن می توان حدود 18 کیلوگرم روغن به دست آورد .
علاوه بر روغن ، کنجاله سویایکی دیگر از فرآورده های با ارزش این محصول است که برای تغذیه دام استفاده می شود.
این ماده پروتئین عمده مورد نیاز برای گاوهای شیر ده به ویژه در فصل زمستان را تامین می کند و می تواند حتی به عنوان منبع غذا برای ماهی ها و حیوانات خانگی نیز استفاده شود.
  • برداشت سویا از اواسط مهر در گلستان آغاز می شود ./س

برچسب ها: سویا ، دانه ، روغنی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.