به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، با اشاره به مصادف شدن ماه مبارک رمضان با یکی از گرمترین ماههای سال که در آن تعریق بدن به شدت بیشتر میشود،استفاده از نوشیدنی هایی که عطش را رفع و قدرت و توان بدن را افزایش می دهد در این ماه ضرورت دارد.
این شربت از عصاره چندین گیاه نظیر عصاره چای سبز،عصاره دارچین،برگ به لیمو و... تشکیل شده و به علت دارا بودن اسید گلورونیک، سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد.
شربت راوند به دلیل دارا بودن نوعی آنتی بیوتیک قوی باعث می شود که مواد زائد و سموم بدن دفع شود.
این شربت به دلیل دارا بودن اسید گلورونیک،املاح معدنی،اسید سیتریک، ویتامینهای گروه B ,و... در درمان این بیماری و جلوگیری از ابتلا به آن نقش مهمی را ایفا می کند.
طعم شربت راوند ترش مزه است،افراد بنا بر ذائقه خود میتوانند آن را با عسل طبیعی شیرین کنند.
در روزهای عادی بهترین زمان مصرف این شربت قبل از صبحانه و عصرها است اما برای افراد روزه دار 30 دقیقه بعد از صرف افطار و در مرحله دوم بعد از وعده سحر زمان مناسبی برای نوشیدن این شربت گیاهی است.
مقدار مصرف معمول این شربت در هر وعده یک استکان معمولی است./س