مجله شبانه باشگاه خبرنگاران؛
*کیهان
خاتمی هول شد به جای روحانی وزیر معرفی کرد!به دنبال تعیین تکلیف فتنهگران برای وزارتخانههای کشور و اطلاعات و علوم، خاتمی نیز تکلیف وزارت ارشاد را معلوم کرد.
پیش از این نیز برخی عناصر فتنهگر فراری به همراه برخی عناصر داخلی برای وزارتخانههایی مانند اطلاعات، کشور و علوم خط و نشان کشیده و با اشاره به حضور برخی دوستان خود در برخی کمیتههای مشورتی خواستار روی کار آمدن کسانی شده بودند که با اصلاحطلبان و رویه عملکرد آنها در 16 سال گذشته هماهنگ باشند.
اکنون محمد خاتمی از عوامل فتنه 88 در جریان تماشای فیلم اصغر فرهادی میگوید وزیر ارشاد دولت یازدهم، احمد مسجدجامعی است.
او گفته که فرد مورد قبول برای وزارت ارشاد معلوم است و اسمش را نمیبرم و نمیگویم اسمش آقای مسجد جامعی است.
پس از برکناری عطاءالله مهاجرانی از وزارت ارشاد، مسجد جامعی در دولت اصلاحات جانشین وی شد اما تندروی و ساختارشکنی در نشریات زنجیرهای تداوم پیدا کرد. نشریات زنجیرهای در دوره 8 ساله موسوم به اصلاحات، یکی از مراکز اصلی پمپاژ تشنج و فتنهگری بودند و نقش اصلی را در راهاندازی فتنه و آشوب تیر 1378 ایفا کردند. یک سال بعد رهبر معظم انقلاب از فعالیت پایگاه مطبوعاتی دشمن در کشور انتقاد کردند اما وزارت ارشاد دولت اصلاحات در آن دوره عملاً هیچ نقشی در سالمسازی عرصه رسانهای نکرد بلکه خود از حامیان جریان آلوده به بیگانه بود.
احمد مسجد جامعی در چهارمین دوره انتخابات شوراها با کسب حدود 10 درصد کل آرا (280 هزار رأی از مجموع دو میلیون و هشتصد هزار رأی) به شورای شهر تهران راه یافت.برخی اعضای تندرو حزب مشارکت اخیراً در اظهارات رسانهای پیشگویی کردهاند که طیف متبوع آنها احتمالاً اغلب وزارتخانهها را قبضه خواهد کرد. آنها حضور برخی دوستان خود در کمیتههای مشورتی دکتر روحانی را قرینه چنین توقعی برشمردهاند.
برخی خبرها حاکی است که رئیس جمهور منتخب از اظهارنظرهایی از موضع بالا و طلبکارانه طیفی از اصلاحطلبان طی 2 هفته اخیر به شدت ناراحت است و در صورت تکرار این موارد احتمالاً مجبور به موضعگیری علنی خواهد شد.اخیراً موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات در نشست حزب کار تصریح کرده بود نزدیکان روحانی باید کمک کنند تا او مفهوم تحولخواهی و اصلاحطلبی را درک کند(!)
مقام آمریکایی: به خاطر روحانی اسرائیل را نگران نمیکنیمرسانههای آمریکایی و صهیونیستی در گزارشهای خود تاکید میکنند که آمریکا بر فشارهای خود علیه ایران خواهد افزود و در این باره برای رفع نگرانیهای تلآویو، به رژیم صهیونیستی قول داده است.
پیش از این برخی گمانهزنیها و تحلیلها حاکی از آن بود که انتخاب رئیسجمهور جدید در ایران که خوشبین به تعامل و مذاکره با غرب است، موجب شکستن بنبست مذاکرات هستهای خواهد شد اما گزارش رسانههای غربی برخلاف این گمانه را مورد تاکید قرار میدهد.
روزنامه واشنگتنپست در این زمینه نوشت: کاخ سفید که منتظر مانده روحانی رسما آغاز به کار کند، از تمایل برای گفتوگو با دولت جدید ایران صحبت کرده، اما همچنان بر لزوم حفظ تحریمهای اقتصادی یا در صورت امکان سختتر کردن آن پافشاری دارد. این تحریمها ضربهای سخت بر پیکر اقتصاد ایران وارد آورده و از قضا سبب رونق گرفتن محبوبیت مردمی روحانی شده است. دور جدید تحریمها هم از دوم ژوئن اجرایی شده است.
این روزنامه افزود: دولت اوباما منتظر علامت شفاف از سوی ایران در زمینه تغییر سیاستها و رویکردهاست.همزمان روزنامه هاآرتص فاش کرد: مقامات آمریکایی به اسرائیل گفتهاند که در پی پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاستجمهوری ایران، فشار آمریکا بر ایران کاسته نخواهد شد.
هاآرتص میافزاید: نتانیاهو به شدت نگران شده که غرب فریب روحانی را بخورد اما مقامات آمریکایی، نتانیاهو را آرام کرده و گفتهاند تغییری در سیاستها و مطالبات آمریکا از ایران داده نمیشود.این روزنامه نوشت: آمریکا در پیامهای تسکیندهنده برای آرام کردن نتانیاهو گفته است در مذاکرات آینده که ارزیابی میشود از سپتامبر آغاز شود، نه تنها از فشار بر ایران کم نمیشود، بلکه بالعکس، فشارها علیه تهران افزایش خواهد یافت.
یک مقام آمریکایی به هاآرتص گفت: با انتخاب روحانی که رویکردی دوستانهتر نسبت به غرب دارد،َ اسرائیلیها این نگرانی را دارند که فشارهای تحریمی علیه ایران کاهش یابد. این نگرانی به حق است، اما ما به اسرائیلیها گفتیم که آمریکا نه بر مبنای حرفها و شعارهای روحانی بلکه بر مبنای اقدامات ایران در برنامه هستهای قضاوت خواهد کرد و باید تغییری اساسی در رفتار و نگرش ایران به وجود آید.
این مقام آمریکایی اضافه کرد: در واقع ما در مذاکراتمان به مقامات اسرائیل گفتیم که نمیخواهیم فشارها به ایران را کاهش دهیم بلکه میخواهیم فشارها را افزایش دهیم از جمله تحریم جدید واحد پول ملی ایران که از اول ماه ژوئیه اجرایی میشود.
از سوی دیگر فارینپالیسی در گزارشی نوشت: روحانی شخصیتی میانهرو و عملگرا دارد. فراموش نباید کرد که او مذاکره کننده در سال 2004 بود و تعلیق موقت غنیسازی را پذیرفت. انتخاب روحانی میتواند خبر خوبی باشد. همان طور که رسانههای ایرانی اشاره کردهاند روحانی یکی از اعضای نظام است که هر چند تندرو نیست اما اصلاحطلب هم نیست. او بر خلاف خاتمی، یکی از خودیها و بلندپایگان حکومت است.
فارینپالیسی با بیان اینکه سیاستگذاریهای کلان از جمله در زمینه هستهای بر عهده رهبر عالی ایران است، نوشت: ایران اصرار دارد که حق او در زمینه برنامه هستهای و غنیسازی اورانیوم به رسمیت شناخته شود اما غرب قصد ندارد این حق را آشکارا به رسمیت بشناسد.
این گزارش در ادامه میافزاید: «رابرت اینهورن» مشاور ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور عدم تکثیر و کنترل سلاح معتقد است مذاکرهکنندگان باید نقشه راهی برای خود تعیین و براساس آن ایران باید برنامه سوخت هستهای خود را محدود ساخته و براساس پادمانهای بینالمللی پیش ببرد. در عوض جامعه جهانی نیز به تدریج و به صورت مرحلهای تحریمها را کاهش دهد. این سؤال مطرح است که آیا اوباما آماده چنین قماری هست؟ حتی با آن که با اعتراضات شدید از سوی راستگراها و لابی طرفدار اسرائیل مواجه میشود؟ به نظر میرسد خیر. یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا آشکارا اخیرا گفته است، موضعگیری نهایی ما همین است که هست.
هاشمی میگفت توان جسمی برای ریاست جمهوری نداردمحسن رفیقدوست با اشاره به ملاقاتش با هاشمی میگوید هاشمی میدانست که در انتخابات به خاطر سن بالا رد صلاحیت میشود.
وی در مصاحبه با خبر آنلاین و درباره رد صلاحیت هاشمی گفت: من در ملاقاتی که با آقای هاشمی قبل از اعلام اسامی احراز صلاحیتشدگان داشتم ایشان احتمال میدادند که رد صلاحیت شوند.
میگفتند واقعا هم سن من بالاست و میگویند که رئیسجمهوری بیش از 16، 17 ساعت در روز زمان میخواهد اما من بیش از چند ساعت توان جسمی ندارم. رد صلاحیت ایشان هم مسئله خاصی بود که تصمیمگیرانی که در شورای نگهبان مسئول بودند همین موضوع را حس کردند، خیلی هم در کمال صفا با آقای هاشمی برخورد میکردند و حتی از ایشان خواهش کردند که انصراف دهند اما ایشان میگفتند چون احساس تکلیف شرعی کردم باید بمانم.
وی درباره نظر هاشمی نسبت به مشایی نیز گفته است: در ملاقاتی که من با آقای هاشمی پیش از ثبتنامشان داشتم، ایشان عنوان میکردند که مطمئن هستند که مشایی رد صلاحیت میشود. اصلا مشایی صلاحیتی نداشت که قرار باشد تایید یا رد شود. آنقدر مسئله در مورد او وجود داشت که دیگر جایی برای بررسی صلاحیت باقی نمیگذاشت. حتی در این ملاقات آقای هاشمی عنوان میکردند که من اصلا کاندیدا نمیشوم، ولی بعد شدند و وقتی از دلیل این اقدامشان سوال کردم گفتند خیلی زیاد به من مراجعه شد و احساس تکلیف شرعی کردم.
نجفی: روحانی جزو 4 نامزد شورای اصلاحطلبان نبودسخنگوی کمیته 7 نفره اصلاحطلبان در انتخابات میگوید روحانی در فهرست نامزدهای اصلاحطلبان قرار نداشت و بعدها مورد حمایت این طیف قرار گرفت.محمدعلی نجفی در گفتوگو با «آسمان» به شرح فعالیتهای اصلاحطلبان از تشکیل تیم 30 نفره و 55 نفره مشاوران خاتمی در آبان سال گذشته سخن گفت و درباره برآیند نهایی نظر این تیم اظهار داشت: در آخرین جلسه قبل از ثبتنام تقریبا از اینکه آقای خاتمی یا هاشمی وارد صحنه شوند ناامید شدیم. به همین خاطر یک پیشنهادی شد که از 4 کاندیدای بالقوه که نهایتا میتوانند نامزد اصلاحطلبان باشند بخواهیم تا ثبتنام کنند و نهایتا یکی از آنها را انتخاب کنیم. آقای روحانی در آن مرحله نبود. آقای مهرعلیزاده بود و آقای جهانگیری، محمد شریعتمداری، آقای عارف هم که عنوان کرده بود ثبتنام خواهد کرد.
وی درباره اینکه چرا با روحانی صحبت نشد، گفت جمعی از اصلاحطلبان اعتقاد داشتند که اگر ما فردی را که مواضع روشنتری در رابطه با گفتمان اصلاحطلبی داشته باشد انتخاب کنیم، بهتر است. لذا در آن مرحله توافقی درباره ایشان وجود نداشت.
وی درباره همراهی ناطق نوری با اصلاحطلبان میگوید: روشن بود که گرایش آقای ناطق نوری بین دو کاندیدا (عارف و روحانی) بیشتر به سمت آقای روحانی است اما در جلسهای که داشتیم قول دادند اگر شما بتوانید این ائتلاف را تحقق ببخشید من از آن فرد ائتلافی حمایت میکنم ولو آقای عارف باشد.
نجفی همچنین درباره آخرین نظرسنجی اصلاحطلبان تصریح میکند که در آن نظرسنجی روحانی 12/8 درصد و عارف 8 درصد رأی داشته است.نجفی در بخش دیگری از این مصاحبه تصریح کرد: الان عده زیادی از اعضای شورای اصلاحطلبان در کارگروهها و کمیتههای مختلف ] تشکیل کابینه[ دخیل هستند. 3 کمیته سیاسی، اقتصادی و فرهنگی-اجتماعی هستیم 12 تا 13 کارگروه داریم که هر یک از آنها مربوط به یکی از وزارتخانهها و سازمانهای دولتی این بخش است که بنده هم، مسئولیت کارگروه آموزش و پرورش را دارم. آقای دکتر توفیقی که رئیس ستاد دکتر عارف بودند، مسئول کار گروه فرهنگ و آموزش عالی هستند.
آقای مسجد جامعی مسئول کار گروه فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند و همینطور سایر دوستان اصلاحطلب مسئولیتهای مختلفی را برعهده گرفتهاند... البته در کنار ما، دوستان اصولگرا و افرادی که در ستاد اولیه آقای روحانی بودند و حتی افرادی که در ستاد دکتر روحانی نبودند و از نامزدهای دیگر حمایت کردند، مثل آقای نهاوندیان که حامی دکتر ولایتی بود، حضور دارند. الان آقای نهاوندیان مسئول کمیته اقتصادی دولت آینده هستند.وی میافزاید: مسئولیت کمیته سیاسی با آقای یونسی و کمیته فرهنگی-اجتماعی با دکتر صالحی است. روسای کار گروهها هم، عضو کمیته هستند.
*وطن امروز
چگونه مخملباف به سیاستهای اسرائیل کمک کرد؟محسن مخملباف در حالی در جشنواره بینالمللی فیلم اورشلیم از دوستی با اسرائیل سخن گفت که این رژیم موج جدیدی از فعالیتهای رسانهای و فرهنگی را برای آنچه مخملباف «گفتوگوی فرهنگی ایران و اسرائیل» خوانده، آغاز کرده است. به گزارش فارس، وی در سخنانی در حاشیه این جشنواره خطاب به ساکنان اشغالگر رژیم صهیونیستی گفته بود: شما را دوست دارم اما خواهش میکنم به ایران حمله نکنید چراکه حمله راهحل نیست بلکه وضع را بدتر میکند. وی همچنین خواستار حمایت اسرائیل و غرب از کسانی شده بود که به گفته او «نیروهای دموکرات» هستند و افزوده بود: بهتر است ایران و رژیم صهیونیستی گفتوگوی فرهنگی داشته باشند.
پس از سفر او به سرزمینهای اشغالی 150 تن از دانشگاهیان، هنرمندان و روزنامهنگاران و کسانی که خود را حامی تفکرات وی میدانند در نامهای سرگشاده به محسن مخملباف، تصمیم او برای شرکت در جشنواره بینالمللی فیلم اورشلیم را عمیقا نگرانکننده دانستند. این افراد که در میان آنها چهرههای هنری و ادبی خارجنشین و اپوزیسیون از جمله اروند آبراهامیان، الهه رستمی و حمید دباشی به چشم میخورد، نوشتند: «تصمیم آقای مخملباف برای شرکت در جشنوارهای که مستقیما توسط دولت اسرائیل حمایت مالی میشود و قرار است از ایشان به شکل ویژهای در جشنواره تقدیر شود، به مثابه حمایت ضمنی وی از سیاستهای آپارتاید دولت اسرائیل است».
اما مخملباف حتی به حامیان خارجنشین خود رویخوش نشان نداده و با دفاع از عملکرد خود گفته است: من مفتخرم که راهگشای سینمای ایران به اسرائیل بوده و هستم و بایکوت کردن و بیانیه نوشتن چیزی را حل نمیکند؛ چرا روشنفکران نمیکوشند با سفر و گفتوگو مشکل را حل کنند؟
چرا تلاش نمیشود نفرت مذهبی برطرف شود؟ سخنان مخملباف در حالی صورت میگیرد که چند سالی است رژیم صهیونیستی موج جدیدی از فعالیتهای رسانهای و فرهنگی را برای آنچه مخملباف «گفتوگوی فرهنگی ایران و اسرائیل» خوانده آغاز کرده است. این رژیم در حالی که به همراه ایادی خود در جهان عرب موج «ایرانهراسی» و «شیعههراسی» را به راه انداخته است با استفاده از برخی صهیونیستهای ایرانیتبار در این رژیم، تلاشهایی برای بازسازی سرودههای خوانندگان مبتذل دوران طاغوت کرده و موجهایی را برای آنچه «دوستی 2 ملت ایران و اسرائیل» میخواند در فضای مجازی ایجاد کرده است.
در همین حال سخنان مخملباف در حالی بیان میشود که علاوهبر موج تحریمهای سیاسی و اقتصادی علیه رژیم صهیونیستی، در سالهای اخیر شاهد اوجگیری تحریمهای فرهنگی و آکادمیک علیه این رژیم هستیم.
*آرمان برادر ریشهری در دولت روحانیشنیده شد که گمانهزنیها حکایت از آن دارد که حسین محمدینیک برادر آیتا... محمد محمدی ریشهری وزیر پیشین اطلاعات احتمال دارد در دولت حسن روحانی پست دریافت کند. سروشنیوز نوشت در مورد سمت احتمالی حسین محمدینیک اطلاعات دقیقی در دست نیست اما این گمانه وجود دارد که با توجه به پیشینه فرهنگی وی، دکتر روحانی او را به عنوان «رئیس سازمان حج و زیارت» تعیین کند.
قابل ذکر است آیتا... ری شهری نماینده سابق رهبر معظم انقلاب اسلامی در بعثه رهبری بود که در زمان ریاست جمهوری محمود احمدینژاد از این سمت کنار رفت. حسین محمدینیک نیز مدتی در حوزه ریاست نماینده ولی فقیه در سازمان حج و زیارت فعالیت میکرده و در دیگر پستها نیز با آیتا... ریشهری همراه بوده است.
مسجدجامعی وزیر ارشاد میشودشنیده شد که فیلم «گذشته» اصغر فرهادی با حضور رئیس دولت اصلاحات در موزه سینمای ایران به نمایش درآمد. خردادنیوز نوشت؛ درمراسمی که شامگاه 22 تیرماه با حضور گستردهای از سینماگران و اصغر فرهادی، کارگردان این فیلم برگزار شد، فرهادی که بهتازگی به ایران بازگشته است، سخنرانی کرد. کارگردان «گذشته» از رئیسجمهوری پیشین ایران خواست درباره وزیر ارشاد دولت آینده بگوید که خاتمی در پاسخ از احمد مسجدجامعی به عنوان گزینه مورد نظرش نام برد. در این مراسم، احمد مسجدجامعی نیز حضور داشت
بازداشت عوامل گروهک تروریستی جندا...شنیده شد که فرماندار شهرستان قصرقند استان سیستان و بلوچستان گفت: شنبه شب توسط سربازان گمنان امام زمان (عج) گروهی از عوامل گروهک تروریستی جندا... دستگیر شدند. تسنیم نوشت؛کوروش محمدی اظهار کرد: پنج نفر از این افراد در منطقه روکشه شهرستان قصرقند درعملیاتی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) دستگیر شدند. فرماندار شهر ستان قصرقند استان سیستان و بلوچستان افزود: عملیات برای دستگیری اعضای باقی مانده این گروهک تروریستی هنوز ادامه دارد.
پاداش وزیر به کارمندانشنیده شد که یکی از وزرا برای ماه رمضان به کارمندان پاداش میدهد. خراسان نوشت؛ براساس بررسیهای یک نهاد نظارتی یکی از وزرای اقتصادی دولت با ارسال ابلاغیهای به همه ادارات و بخشهای زیرمجموعه خود اعلام کرده مبلغ یک میلیون ریال به عنوان پاداش رفاهی فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به حساب همه کارمندان این وزارتخانهها و سازمانهای تابعه واریز شده است.
واکنش شریعتمداری به حضور در کابینهشنیده شد که محمد شریعتمداری به برخی اخبار مبنی حضور قطعی وی در کابینه یازدهم واکنش نشان داد. تسنیم نوشت؛ محمد شریعتمداری در واکنش به برخی اخبار مبنی حضور قطعی وی در کابینه یازدهم اظهار کرد: آقای روحانی همواره گمانهزنیها درمورد اعضای کابینه را تقبیح کردهاند. وی افزود: قطعیت حضور افراد در کابینه دولت یازدهم را کسی جز آقای روحانی نمیتواند اعلام کند.
تاثیر تحریمهای ایران بر فرانسهشنیده شد که رئیس کمیته مالی سنای فرانسه با انتقاد از تحریمهای اعمال شده علیه ایران اذعان کرد که این سیاستها تاثیرات منفی بر صنعت خودروسازی این کشور داشته است. مشرق نوشت؛ فیلیپ مارینی، رئیس کمیته مالی سنای فرانسه از کشورهای غربی خواست تا در تحریمهای خود علیه ایران تجدیدنظر کنند. مارینی در مقالهای که در هفتهنامه لوپوئن به چاپ رسید به ممنوعیت فعالیت شرکت خودروسازی پژو فرانسه در ایران اشاره کرد و خواستار تجدیدنظر در این تحریمها شد. وی همچنین به تاثیر تحریمها علیه ایران در تشدید وخامت صنعت خودروسازی فرانسه و تاثیر ناخوشایند آن در بازار کار اشاره کرد.
تجمع کاندیداهای شورای شهر کرمانشاه مقابل مجلسشنیده شد که جمعی از کاندیداهای انتخابات شورای اسلامی شهر کرمانشاه با تجمع مقابل مجلس، نسبت به روند برگزاری انتخابات شورای شهر در کرمانشاه انتقاد کردند. کاندیداهای شورای شهر کرمانشاه معتقد بودند که در روند برگزاری انتخابات شورای این شهر تخلفاتی رخ داده است. عبدالرضا مصری، نماینده کرمانشاه و محمدجواد کولیوند، رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی با حضور در بین تجمعکنندگان، توضیحاتی را به آنها ارائه کردند.
عیادت احمدینژاد و مشایی از محباهریشنیده شد که محمود احمدینژاد شامگاه شنبه با حضور سرزده در منزل حسین محباهری بازیگر برجسته و نامآشنای سینما و تلویزیون کشور که مدتی است دچار عارضه سرطان غدد لنفاوی شده از او عیادت کرد و در جریان وضعیت سلامتی و روند درمان وی قرار گرفت. رئیسجمهور در این دیدار که در فضایی بسیار صمیمی و دوستانه برگزار شد، ضمن شنیدن درددلها و آرزوی سلامتی و توفیق برای محباهری، نسبت به پیگیریهای لازم جهت تسریع در روند درمان و بهبود وی تاکید کرد. همچنین علاوه بر احمدینژاد، اسفندیار رحیممشایی رئیس دبیرخانه جنبش عدم تعهد نیز در این دیدار سرزده حضور داشت.
آزادی دیپلمات بازداشت شدهشنیده شد که وکیلمدافع باقر اسدی از آزادی موکلش با صدور قرار وثیقه خبر داد. هوشنگ پوربابایی با بیان این مطلب، اظهار کرد: موکلم یکشنبه - 23 تیر ماه - با صدور قرار وثیقه از زندان آزاد شد. دادستان تهران اخیرا درباره پرونده باقر اسدی گفته بود که تحقیقات این پرونده رو به اتمام است و هر زمان که تحقیقات پرونده به اتمام برسد، بازپرس تعیین تکلیف میکند.
*خراسانتذکر تويوتايي مجلس به دولتگفته مي شود بر اساس نامه جديد علي لاريجاني رييس مجلس به محمود احمدي نژاد رييس جمهور، اعلام شده است که علي رغم مصوبه 23 اسفندماه سال 91 هيئت دولت براي ورود و ترخيص تعدادي خودروي تويوتا، اين مصوبه به دليل مغايرت با ماده 2 قانون ارتقاء کيفي توليد خودرو مصوب سال 1389 داراي ايراداتي است و در صورت عدم اصلاح، لغو خواهد شد.
ابلاغ تصميم جديد دولت درباره شهرريشنيده شده بر اساس تصميم چند روز پيش وزيران عضو شوراي هماهنگي مناطق آزاد تجاري -صنعتي و ويژه اقتصادي که توسط محمدرضا رحيمي به دستگاههاي مربوطه ابلاغ شده، خبر از تعيين جزئيات و محدوده طرح جامع منطقه ويژه اقتصادي شهر ري داده شده و قرار است دبيرخانه شوراي عالي مناطق آزاد تجاري – صنعتي اين مصوبه دولت را پيگيري و اجرايي کند.
*تهران امروز
مخالفتها با برگزاري يك تجليلجواد جهانگيرزاده، عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفته: طي يكي دو روز گذشته به نقل از يكي از اعضاي هيات رئيسه مجلس گفته شده كه قرار است مجلس مراسمي را براي تجليل از احمدينژاد ترتيب دهد كه اين نياز به استمزاج از مجلس است.
وي با بيان اينكه بخش اعظمي از نمايندگان با برگزاري مراسم تجليل از احمدينژاد مخالف هستند گفته: رفتارهايي كه احمدينژاد با مجلس جهت تضعيف اين نهاد قانونگذاري داشته است به هيچوجه مورد تاييد بخش اعظمي از نمايندگان نيست. ايشان براي تضعيف مجلس كه به عنوان مهمترين نهاد دموكراتيك كشور مطرح است رفتارهاي نادرستي انجام داده و با توجه به اينكه اين موضوع به هويت مجلس بر ميگردد لازم است تا از مجلس استمزاج شود.
انتقاد شديد موتلفه از يك كارگردانمحمدنبي حبيبي، دبيركل حزب موتلفه اسلامي به فارس گفته: امروز مخملباف پول مهملبافي خود را از دشمن ميگيرد لذا به وطن اصلي خود برگشته است؛ ايستگاه آخر توقف كساني كه عليه انقلاب مهمل ميبافند اسرائيل است. حبيبي در پاسخ به اين سوال كه چه شد كه مخملباف در ۱۸ تير امسال از رژيم اسرائيل سر برآورد گفته: «كل شيء يرجع الي اصله». ريشه فتنه صهيونيستي بود و دور از انتظار نيست كه نهايت مسير فتنهگران به حيفا و تلآويو برسد. آنان كه با اين همه زيبايي در انقلاب و اسلام بهدنبال سياهنمايي هستند و از هنر خود براي اين سياهنمايي استفاده ميكنند در خط رژيم صهيونيستي هستند.
ما در پيروزي روحاني خيلي نقش داشتيم!حسين كمالي، دبيركل حزب اسلامي كار گفته: بعد از حمايتهاي آقايان هاشمي و خاتمي، مهمترين عاملي كه در انتخاب آقاي روحاني نقش داشت، حمايتهاي جامعه كارگري بود.بهگزارش ايسنا، حسين كمالي در نشستي كه از سوي شاخه جوانان اين حزب برگزار شد، با بيان اينكه در روي كار آمدن دولت منتخب، حزب اسلامي كار و اصلاحطلبان نقش زيادي داشتند، گفته در اين انتخابات خانه كارگر حدود سه ميليون راي تشكيلاتي خود را به حمايت از آقاي روحاني اختصاص داد.
وي با بيان اينكه ما بهدنبال هيچگونه سهمخواهي از دولت يازدهم نيستيم گفته: ما در روي كار آمدن آقاي روحاني تاثيرگذاري بسياري داشتهايم. حتي صداوسيما نيز اعلام كرد كه بعد از تاثيرگذاري آقايان هاشمي و خاتمي مهمترين عاملي كه در انتخاب آقاي روحاني نقش داشت حمايتهايي بود كه از سوي جامعه كارگري شكل گرفت.كمالي در مورد شايعههايي مبني بر وزارتش گفته: در اين مورد صحبتهايي انجام شده است ولي من اسامي سه نفر ديگر را پيشنهاد كردهام.
50 رسانه خواهان مصاحبه با احمدينژاد هستندمحمد شيخان، معاون ارتباطات و اطلاعرساني دفتر رئيسجمهور با اشاره به استقبال گسترده رسانههاي داخلي و خارجي براي مصاحبه اختصاصي با محمود احمدينژاد رئيسجمهوري اسلامي ايران به فارس گفته: تاكنون بيش از ۵۰ درخواست مصاحبه اختصاصي از سوي رسانههاي مهم داخلي و خارجي براي مصاحبه با رئيسجمهور ايران ارائه شده است.وي گفته: حجم درخواستهاي مصاحبه بهگونهاي است كه امكان برنامهريزي براي انجام تمام آنها وجود ندارد.در تلاش هستيم با برگزاري يك كنفرانس خبري، امكان فرصت و طرح پرسش از رئيسجمهور محترم را براي تمامي رسانهها فراهم كنيم.
روحاني مصوبه غلط را باطل كندمصطفي هاشميطبا در گفتوگويي با عصر ايران به عنوان يكي از احياكنندگان نمايشگاه كتاب گفته: نمايشگاه بينالمللي مكاني است كه خيلي از مراكز به آن چشم دوختهاند و به نوعي بايد گفت مورد تهاجم سازمانهاي كثيري بوده است.
اين در حالي است كه اين محل براي برگزاري نمايشگاههاي تخصصي، بسيار ضروري است و چون نمايشگاههاي تخصصي مخاطب كمي هم دارد، وجود اين محل در وسط شهر هيچ مشكلي ندارد.وي در پاسخ به اينكه چرا نمايشگاه دست به دست ميشود گفته: واقعا نميدانم چرا اينگونه عمل ميكنند و نميدانند كه حفظ نمايشگاه در محل فعلي بسيار ضروري است. دولت نهم و دهم چند بار مصوب كرده است تا نمايشگاه تهران را به اين و آن واگذار كند. در حالي كه نمايشگاه براي گسترش فعاليتهاي تجارت خارجي و صادارت كشور ميتواند مورد استفاده قرار بگيرد.
آقايان در حالي اصرار به اين دارند كه از مصلي براي برگزاري نمايشگاه بهره ببرند كه محلي فرهنگي است و بايد به فعاليتهاي قرآني و از اين قبيل اختصاص داده شود. نميدانم چرا اصرار دارند كه از آن به جاي نمايشگاه تهران استفاده كنند كه نشانگر اين است كه سوءمديريت در دولت فعلي حرف اول و آخر را ميزد. مثل اينكه نمايشگاه از ديد آقايان به مانند گوشت قرباني است كه به بهانههاي مختلف به اين و آن اعطا ميشود.
هاشميطبا گفته در كشورهاي اروپايي هم نمايشگاهها در وسط شهر ايجاد شدهاند و اتفاقا در مواردي در جاهاي پر تردد مستقر هستند. اصولا براي اينكه مردم بتوانند به راحتي از نمايشگاه ديدن كنند، بايد شرايطي به وجود آورد كه حضور برايشان هزينه كمي داشته باشد و يكي از دلايل وجود نمايشگاهها در وسط شهر همين مسئله است. اميدوارم دولتيها از اين كار خود منصرف شوند و در غير اين صورت دولت آقاي روحاني مصوبه غلط دولت احمدينژاد را باطل كند.
احمدينژاد نبايد براي دولت روحاني تصميم بگيرداحمد توكلي در نطق ميان دستور خود در جلسه علني ديروز مجلس با اشاره به تصميمات و بذل و بخششهاي شتابزده دولت گفته: در هر انتخاباتي بين انتخاب رئيسجمهور و انتقال قدرت فاصله 40، 50 روزه و دوران فترتي وجود دارد كه از اهميت بالايي برخوردار است.زماني كه يك نفر به عنوان رئيسجمهور انتخاب ميشود و تجلي اراده مردم است عليالقاعده رئيسجمهور وقت بايد و منطقا از تصميماتي كه عواقب بلندمدت دارد پرهيز كند.
توكلي گفته: در كشورهايي كه داراي سابقه بيشتر مردمسالاري هستند در اين رابطه قانون وجود دارد كه در اين دوره حدود پنجاه روزه رئيسجمهور وقت نميتواند تصميماتي بگيرد كه در دولت آينده تبعات داشته باشد اما حال ما در اين رابطه قانون نداريم اما عقل، يار خوش است.
زماني كه رئيسجمهوري انتخاب ميشود كه مشي او در نقد رئيسجمهور موجود است نميتوانيم بگوييم كه رئيسجمهور وقت از اختيارات قانوني خود استفاده نكند اما احترام به جمهوريت نظام جمهوري اسلامي و وفاداري به راي مردم و عقل و انصاف اقتضا ميكند كه رئيسجمهور از تصميماتي كه براي رئيسجمهور آينده مشكلاتي ايجاد ميكند، پرهيز كند.
بهطور مثال اخيرا بحث 74 هزار ميليارد توماني كه بنده گزارش آن را به مردم و نمايندگان دادم پيش آمد كه نرخ ارز تغيير كرده و شرايطي ايجاد شد كه بانك مركزي يا بايد به چاپ و توزيع اسكناس بپردازد يا راهي اتخاذ كند كه ضرر كمتري به مردم برسد.
توكلي با بيان اينكه «ماده 26 قانون پولي و بانكي اختياري به بانك مركزي داده كه در اين راستا چه كند» مدعي شد: اما آقاي احمدينژاد تصميم گرفته كه اين پول را بعد از تسويه بدهي دولت صرف تسويه بدهي شركتهاي دولتي و بانكهاي دولتي كند، كه اكثرا از بانك مركزي اعتبار گرفتهاند و ميخواهند با اين كار تخلفات را بپوشانند.
توكلي با اشاره به شكايت خود به ديوان عدالت اداري در اين راستا، گفته: بعد از شكايت بنده به ديوان عدالت اداري، رئيس مجلس نيز حمايت كرده و ديوان محاسبات و بازرسي كل كشور نيز كمكهاي زيادي كردند و كار متوقف شد و پسفردا نيز محكمه تشكيل ميشود و من براي دفاع از شكايت خود و منافع مردم در جلسه حاضر ميشوم. وي با بيان اينكه اين كار در اين زمان بسيار معنادار است، گفته: دولتي در حال ترك صدارت خود است اما درباره 74 هزار ميليارد تومان كه در واقع به اندازه 60 درصد بودجه يك سالش است تصميم ميگيرد.
تحليل امير محبيان از رفتار سياسي آيتالله مصباحيزديامير محبيان، تحليلگر سياسي در گفتوگو با عصر ايران گفته: به نظر ميرسد براي آيتالله مصباح و هواداران ايشان فاكتور افكار عمومي اثر قاطعي در اتخاذ يك تصميم سياسي نداشته و انجام تكليف بدون ملاحظه شرايط نشاني از صداقت و اخلاص شمرده ميشود در حالي كه ساير علما توجه به شرايط را نشاني از كياست ميدانند.
وي درباره بحث تجزيه جامعه مدرسين گفته: وجود ديدگاههاي مختلف در محيطي با خصلت علمي نظير جامعه مدرسين امري كاملا طبيعي است، اما از آنجا كه رويكرد سياسي خاصي بر جامعه مدرسين حاكم است تفاوت نوع نگرش به موضوعات گاه ابعاد سياسي پيدا ميكند. آنچه در جامعه مدرسين رخ داد، تجزيه نبود بلكه نمود يافتن تفاوت جدي در نوع نگرش ميان بدنه اصلي جامعه مدرسين و طيفي بود كه متاثر از ديدگاههاي آيتالله مصباح هستند.
طيف متاثر از آيتالله مصباح مثل خود ايشان بيشتر بر حقانيت يا احساس حقانيت فعل سياسي بدون توجه به بازتابها تاكيد دارند. در حالي كه طيف سنتي و بدنه اصلي جامعه مدرسين بازخوردهاي يك فعل سياسي را نيز در نظر ميگيرند.
*جمهوری اسلامی علماي بحرين:آل خليفه مسئول تعرض به زنان زنداني است* علماي بحرين، آل خليفه را مسئول تعرض به زنان زنداني دانستند. به گزارش خبرگزاري ابنا علماي بزرگ بحرين با انتشار بيانيهاي، به آل خليفه هشدار دادند با اقدامات خلاف خود وارد جنگ با دين خدا نشوند. جمعي از زنان مبارز بحريني هم اكنون در زندانهاي آل خليفه تحت شكنجه و آزار قرار دارند.
ادعای پیامبری يكي از اعضاي القاعده در سوريه* در شهر ادلب سوريه يكي از اعضاي القاعده خود را پيامبري كه از آسمان به او وحي ميشود معرفي كرده است. اين فرد كه اهالي ادلب او را "مسيلمه ادلبي" مينامند محمد السنساوي نام دارد و به دوستان خود از اعضاي القاعده گفته است: "يك روز حضرت جبرئيل بر من نازل شد و مرا به معراج برد.
خداوند در كنار سدرة المنتهي خطاب به من گفتاي محمد فرزند احمد، اميد من و فرشتگان و همه پيامبران و بندگان صالحام به توست تا مردم را از تاريكي خلاص كني!". فردي كه راوي اين اراجيف بود ميافزايد: "ممكن است اظهارات محمد السنساوي به دليل مصرف بيش از اندازه قرصهاي روانگردان باشد".
گفته ميشود اكثر اعضاء سازمان تروريستي القاعده به قرصهاي روان گردان اعتياد دارند و كساني هم كه براي عمليات انتحاري از سوي فرماندهان خود انتخاب ميشوند، پيش از انجام عمليات انتحاري به آنان از اين قرصها داده ميشود.
منافع ملي ايران به ويژه در بخش هستهاي از اولويتهاي روحانی است* يك مركز تحقيقات سياسي آمريكا، مسئولين آمريكائي را به پرهيز از خوشبيني نسبت به رئيسجمهور منتخب ايران فراخواند. مؤسسه تحقيقاتي "آمريكن پروگرس" با انتشار نتيجه بررسيهاي خود درباره انتخابات رياست جمهوري 24 خرداد ايران نوشت: اين تصور كه دكتر حسن روحاني در برابر خواستههاي غرب به راحتي تسليم ميشود، درست نيست. زيرا عملكرد او نشان ميدهد منافع ملي ايران به ويژه در بخش هستهاي از اولويتهاي اصلي وي ميباشد.
قتل عام زنان "جهاد نكاح" توسط جبهه النصره در سوريه* زنان "جهاد نكاح" توسط جبهه النصره در سوريه قتل عام ميشوند. به گزارش افكارنيوز، النخيل در گزارشي مينويسد: پس از آنكه رهبران تكفيري در سوريه حكم "جهاد نكاح" را براي اعضاي گروهك تروريستي "جبهه النصره" صادر كردند، ارتش آزاد سوريه و جبهه النصره پر شد از زناني كه براي جهاد نكاح به عقد عناصر آنها درآمده بودند.
عناصر اين جبهه نيز براي خلاصي از اين زنان به قتل آنها روي آوردند؛ به طوري كه در شمال شهر حلب عناصر معارض سوري در قتل عامي، 25 نفر از اين زنان را با بدن برهنه و در آپارتماني به صورت يكجا با ضرب گلوله به قتل رساندند. دليل اين قتلعام تنها اين بود كه عناصر جبهه النصره و رهبرانشان از اين زنان خسته شده بودند.
به گزارش منابع آگاه، رهبر جبهه النصره در شهر حلب، ابوعزيز الاحمدي دستور اين قتل عام و سپس دستور پراكنده كردن اجساد اين زنان را صادر كرده است تا بدين وسيله ارتش بشار اسد را متهم به قتل زنان سوري كند. اجساد اين زنان در مكاني نامعلوم توسط عناصر اين جبهه دفن شدهاند.